Sanitair
U bent hier:

Sanitair installateur in Zeeland

Jij bent op zoek naar een sanitair installateur die snel bij jou kan zijn
Woon jij in de provincie Zeeland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een deskundig installatiebedrijf dat jouw sanitair herstelt, onderhoudt of vernieuwt. ITN Groep heeft als sanitair installateur ruime ervaring in het plaatsen en renoveren van sanitair. Dus wil jij jouw toilet vervangen of jouw volledige badkamer renoveren? Voor zowel kleine als grote sanitaire verbouwingen, herstelwerkzaamheden en periodiek onderhoud kun jij bij ons terecht.

Sanitair installatiebedrijf voor alle opdrachten

Binnen enkele dagen vernieuwen wij jouw toilet, douchebak of lossen we een lekkage op
Onze specialisten leveren hun werk naar jouw wens af. Wil jij jouw volledige badkamer verbouwen of vernieuwen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen jou volledig, denken mee en adviseren je graag over de indeling, materialen en het gebruiksgemak. Wij voeren alle werkzaamheden zelf uit. Dit betekent dat wij jou snel en volledig kunnen helpen, waardoor je zo kort mogelijk zonder sanitair zit.

Installatie in iedere ruimte

Wij plaatsen en renoveren sanitaire ruimtes voor zowel particuliere huizenbezitters als voor zakelijke klanten en verenigingen. Je kunt dan denken aan hotels, kantoorpanden en sportverenigingen. Van het aansluiten van een nieuwe kraan, het vervangen van een wastafel of een complete natte ruimte verbouwen. Onze medewerkers nemen jou het werk graag uit handen. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van waterdicht en netjes afgewerkt sanitair.

Wil je gebruik maken van onze kennis als sanitair installateur? Neem dan contact op om je ideeën, wensen of vragen te bespreken.

Contact opnemen
Sanitairtechniek
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram