Duurzaam wonen
U bent hier:
Duurzaam wonen in Zeeland, geniet van de natuur, de omgeving en bespaar op energiekosten!

Duurzaam wonen in de provincie Zeeland

Duurzaam wonen met ITN Groep

Duurzaam wonen is goed voor het klimaat, het comfort in huis en voor je portemonnee
De ultieme vorm van duurzaam wonen is wanneer je jouw woning energieneutraal en gasloos maakt. Het voordeel is dat de energierekening fors omlaag gaat. Door nul-op-de-meter of energieneutraal te wonen, is het zelfs mogelijk om geheel zelfvoorzienend te zijn. Je bent dus volledig energieneutraal wanneer je evenveel energie opwekt als dat je verbruikt. Dit houdt in dat je niet meer afhankelijk bent van energiemaatschappijen. Onze tip voor Zeeuwen is: woon duurzaam, gasloos en geniet ten volle!

Duurzaam wonen in Zeeland

Heb je nog geen idee hoe je duurzaam woont?
De ITN Groep helpt je om energiezuinig en duurzamer te wonen in Zeeland. Steeds meer mensen stappen over op zonnepanelen, een zonneboiler, (hybride) warmtepomp of kiezen ervoor om een thuisaccu te kopen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen? En welke optie levert voor jou het meeste rendement op? ITN Groep is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen, recreatiewoningen en diverse panden. Onze adviseurs staan voor je klaar en informeren je graag over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen en recreëren.

Neem contact op

Van het gas af, een duurzame keuze 

Naast het besparen op energiekosten zijn er ook tal van mogelijkheden als het gaat om het besparen op gas. De meeste woningen in Nederland hebben een cv-ketel die water verwarmt met gas. Met aardwarmte, buitenlucht of zonkracht kun je ook water verwarmen. Met een warmtepomp of zonneboiler kun je gedeeltelijk of zelfs volledig van het gas af. Ben je benieuwd of jouw woning geschikt is om volledig van het gas af te gaan? Dan zijn wij er om met jou in gesprek te gaan.

Toekomstgericht verduurzamen met ITN Groep

Ieder huishouden of gezin heeft een andere energiebehoefte
Daarom geven wij je graag een advies op maat. Onze specialisten weten precies wat er nodig is om volledig energieneutraal te wonen. Daarbij houden ze rekening met jouw persoonlijke situatie. We kijken daarom altijd naar de duurzame middelen die het beste bij je woning of recreatiewoning passen, maar ook welke voor jou het meeste rendement opleveren. En dat laatste is uiteindelijk het belangrijkste. Verduurzamen van een woning betekent uiteindelijk ook besparen op energiekosten en bijdrage aan een beter klimaat.

De totaalinstallateur in Zeeland

ITN Groep zorgt via hun service en onderhoudsdiensten voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Onze toekomstgerichte installaties maken jouw woning energiezuiniger, bijvoorbeeld door ledverlichting toe te passen of door zonnepanelen en een warmtepomp te plaatsen. Met onze slimme domotica-systemen heb je geen aparte afstandsbedieningen of schakelaars meer nodig om de verlichting of verwarming te bedienen. Zelfs je zonwering, gordijnen en airco bedien je makkelijk via domotica. Wil je meer weten over hoe we aan de slag gaan voor jou? ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen graag om jouw project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Dit is ITN Groep
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram