ITN-Project

U bent hier:
Klant

Particulier

Locatie

Goes

Oplevering

Juni 2015

Verbouwing woning Goes

Naast de grote projecten waaraan ITN Groep heeft gewerkt, zoals het woonzorgcentrum Belle Epoque in Knokke-Heist en de nieuwbouw van het Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland in Zierikzee, is dit project voor een particulier een mooi voorbeeld van de veelzijdigheid van ons werk. Een Nederlander, werkend en woonachtig in het buitenland, kocht een mooie woning aan het Goese Meer. De woning heeft hij compleet laten renoveren door Otte Bouw B.V.. De bewoner was op zoek naar een goede installateur en kwam bij ITN Groep terecht. We verzorgden de installatie van de elektrotechniek, de klimaatinstallatie, de beveiliging en domotica.

Bewoner: “Het was voor ons de tweede keer dat we samenwerkten met ITN Groep. De eerste keer was ons erg goed bevallen: we schakelden ITN Groep destijds in voor loodgieterswerk en de elektrotechniek bij een aanbouw van onze eerdere woning. Het was voor ons geen moeilijke keuze om weer met dit installatiebedrijf in zee te gaan!”

Onze aanpak

Voor dit project werkten onze engineers, elektriciens, loodgieters en programmeurs continue samen om een mooi resultaat op te leveren. De bewoner was tijdens de verbouwing niet vaak thuis door zijn baan in het buitenland. We namen daarom de gehele verbouwing volledig uit handen en stemden met de bewoner af waar nodig. Op deze manier ontzorgden we de bewoner en leverden we een mooi eindresultaat op tijdens zijn afwezigheid.

Elektrotechniek

We vernieuwden de complete elektrotechniek in deze woning. Eén van de wensen van de bewoners was een luxe uitstraling. We kozen daarom voor fraaie spotjes in het nieuwe plafond van de woonkamer, installeerden een gashaard en zorgden voor de juiste aansluitpunten voor de splinternieuwe keuken.

Domotica

We verrasten de bewoner met de mogelijkheden van domotica. Hij is nu voorzien van een mooi domoticasysteem waarmee hij de verlichting, zonwering, centrale verwarming en beveiliging kan regelen. Wel zo handig als je niet vaak thuis bent en de woning toch veilig achter wil laten.

Beveiliging

De woning is voorzien van een beveiligingsinstallatie. De bewoner kan hiermee de beveiliging op afstand regelen via domotica.

Klimaat via luchtwarmtepomp

In plaats van een aardwarmtepomp, koos de bewoner voor een luchtwarmtepomp in zijn woning. Dit is een slimme investering, omdat er bij een luchtwarmtepomp geen grondboringen worden gedaan. We installeerden daarnaast speciale design radiatoren die de bewoner ook via domotica kan regelen.

Bewoner: “De werkzaamheden waren zeer complex. ITN Groep installeerde verschillende systemen die met elkaar verbonden zijn. Met domotica komt alles samen. We zijn zeer tevreden over de professionele uitvoering en nazorg.”

Modern en veelzijdig installatiebedrijf

Naast de grotere projecten, is ITN Groep ook een goede totaalinstallateur die je bij de verbouwing van je woning volledig kan ontzorgen. Ben je ook op zoek naar een modern en veelzijdig installatiebedrijf dat de elektrotechniek, domotica, beveiliging en het klimaat in je woning volledig verzorgt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram