Expertises

Elektrotechniek

ITN Groep is totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek. Wij zijn gespecialiseerd in elektronische installaties in de utiliteitsbouw, particuliere woningbouw, lichte industrie en in de agrarische sector. Met onze goede service en onze storingsdienst die 24/7 bereikbaar is, maken wij het verschil.

 

Volledig ontzorgd

Met onze brede kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek kunnen wij u volledig ontzorgen. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Of het nu gaat om het ontwerp, het zorgvuldig aanleggen van de elektronische installaties, het onderhoud of de nazorg: alles is voor ons even belangrijk. We geven passend advies op maat. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Utiliteitsbouw

Wij leveren middelgrote tot grote installaties in de utiliteitsbouw. Dus bent u op zoek naar een ervaren installateur voor de elektrotechniek van uw kantoor, bedrijfspand of werkplaats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om krachtige aansluitingen voor de machines in uw werkplaats of bewaarloods, de databekabeling en verlichting in uw kantoor of de centrale noodverlichting in uw sportcomplex; wij denken graag met u mee.

Particuliere woningbouw

Naast onze werkzaamheden voor kantoren, sport- of woonzorgcentra, werkplaatsen of bewaarloodsen, kunnen wij u als totaalinstallateur ook ondersteunen bij de verbouwing van uw woning of bungalow. Comfort is daarbij erg belangrijk. Wij denken hier graag over mee. Naast het installeren van de verlichting, stopcontacten, haarden en centrale verwarming, adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden van domotica, sanitair, klimaatbeheersing en de beveiliging in en om uw huis.

Lichte industrie en agrarische bedrijven

Daarnaast hebben onze elektriciens ook ruime ervaring in de lichte industrie, zoals de automatisering van landbouw. U kunt hierbij denken aan het aanleggen van ventilatiesystemen in graan-, uien- en aardappelbewaarplaatsen, maar ook de installaties in rund- en pluimveestallen en productieloodsen.

 

Contact opnemen met ITN