Expertises

Elektrotechniek

Ontzorgen van A tot Z

Het aanleggen van elektra is één, de nazorg is net zo belangrijk. Als specialist op het gebied van elektrotechniek ontzorgen wij u van A tot Z. Bij ITN Groep heeft u één aanspreekpunt. Van ontwerp tot het zorgvuldig aanleggen van elektronische installaties en het onderhoud daarvan. We zijn gespecialiseerd in elektronische installaties in utiliteitsbouw, particuliere woningbouw, lichte industrie en de agrarische sector. We geven passend advies op maat over de installaties die we leveren. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar. Met onze uitstekende service, onderhoud en bereikbaarheid maken wij het verschil.

Utiliteitsbouw

Bent u op zoek naar een installateur voor de elektrotechniek van uw kantoor, bedrijfspand of werkplaats? ITN Groep levert middelgrote tot grote installaties in de utiliteitsbouw. Of het nu gaat om krachtige aansluitingen voor uw machines in de werkplaats of bewaarloods, de databekabeling en verlichting in uw kantoor of centrale noodverlichting in uw sportcomplex; ITN Groep heeft een ruime ervaring die we graag met u willen delen.

Particuliere woningbouw

Naast de grotere projecten voor kantoren, sport- of woonzorgcomplexen, werkplaatsen of bewaarloodsen kan ITN Groep u als totaalinstallateur ook ontzorgen tijdens de verbouwing van uw woning of luxe bungalow. Wij snappen dat u comfort wilt en denken graag met u mee. Naast de installatie van de verlichting, stopcontacten, haarden en uw centrale verwarming adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden van domotica, het klimaat en sanitair en de beveiliging in en om uw huis.

Automatisering landbouw

Onze elektriciens hebben ruime ervaring in de lichte industrie, zoals de automatisering van landbouw. Denk hierbij aan het aanleggen van ventilatiesystemen in uien- en aardappelbewaarplaatsen en de installatie van productieloodsen.