Domotica in huis
U bent hier:
Op zoek naar goed werkende domotica voor in huis?

Domotica in huis

Voordelen domotica in huis

ITN Groep helpt je de voordelen van domotica in huis volledig te benutten
Dit via advies, deskundige installatie, maatwerkoplossingen en prima ondersteuning en service. Denk bij die ondersteuning en service aan het verzorgen van de updates van het home domotica-systeem, aanschaf van nieuwe producten die ook gekoppeld moeten worden etc. Home domotica kan breed toegepast worden. Dus ook als er al veel slimme elektronische apparaten aanwezig zijn, kunnen wij je van dienst zijn. Pas als ons advies aansluit bij jouw wensen en verwachtingen, verzorgen wij de installatie, de uitleg en het opleveren van een goed werkend domotica-systeem. Zo benut je de voordelen van professionele domotica voor thuis volledig. 

Domotica in huis door de professionals van ITN Groep

De professionals van ITN Groep brengen domotica in huis
Ontdek het gemak van domotica in huis en verhoog je wooncomfort. Maar wat is “domotica” nu precies? Domotica is een geïntegreerd elektronisch systeem. Met dit systeem beheer(s) je al je elektronische processen in en om je woning. Dit helemaal automatisch en zelfs op afstand via je telefoon of tablet. Dit geldt dus ook voor de beveiliging. ITN Groep biedt jou de mogelijkheid om via domotica je huis efficiënter (ook t.a.v. de kosten), comfortabeler en veiliger in te richten. Zo maakt ITN Groep van jouw huis een slim huis. Onze specialisten helpen je graag.

Domotica in huis voor gemak, comfort en besparing

Met domotica in huis kies je voor gemak, comfort, veiligheid en duurzaamheid
Met domotica in huis voegt ITN Groep verschillende systemen in je huis samen waardoor deze via één centraal systeem automatisch te bedienen zijn. Dit zorgt uiteraard voor meer gemak en wooncomfort. Lampen gaan automatisch aan en uit; handig en kostenbesparend. Tegelijkertijd kom je ook niet meer thuis in een donker en koud huis, wat weer zorgt voor meer comfort en veiligheid. Het gemak dient de mens: entertainment thuis is prima geregeld door audio- en videosystemen en internet op elkaar af te stemmen. Ook hoef je nooit meer op zoek naar al die verschillende afstandsbedieningen. Met domotica behoren afstandsbedieningen, lichtschakelaars en andere kastjes tot de verleden tijd. Alles functioneert via jouw personal device (smartphone of tablet).

Contact opnemen

Veiligheid en afname zorgen met domotica in huis 

Met domotica in huis verhoog je de veiligheid in en om je huis
De kans op inbraak neemt echt af als de lampen in huis aan- of uitgaan als je niet thuis bent en je de gordijnen op afstand kunt sluiten en openen. Als je op vakantie gaat, stel je eenvoudig de tijden in voor de verlichting en de gordijnen. Ook kun je actuele camerabeelden bekijken vanaf je vakantie-adres. Zo biedt domotica in huis meer veiligheid en misschien nog wel belangrijker: een veilig en ontspannen gevoel!

Kostenreductie en energiebesparing met domotica in huis

Domotica geeft inzicht in je energieverbruik en leidt tot energiebesparing
Het installeren van domotica in huis is een eenmalige investering die zichzelf snel terugverdient. Ook verhoogt domotica in huis de waarde van je woning en verlaagt het je energiekosten. Door apparaten samen te laten werken en goed in te stellen, kun je besparen op het energieverbruik. Denk aan het uitschakelen van verlichting en goede klimaatbeheersing. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Maatwerkoplossingen voor domotica in huis

Ieder huis en mens is anders en dat geldt dus ook voor domotica in huis
Vind je beveiliging heel belangrijk of ligt de nadruk juist op energiebesparing, of beide? Maatwerk is de oplossing. De vakmensen van ITN Groep kijken samen met jou naar je specifieke behoeften en wensen. Vervolgens worden de verschillende systemen zo op elkaar afgestemd en samengevoegd qua functionaliteit en automatisering dat het volledig voldoet aan jouw beeld van domotica in huis.

Professionele installatie van jouw domotica thuis

Deskundige installatie van jouw domotica is bij ITN Groep inclusief
Ons team van getalenteerde vakmensen is deskundig en heeft veel kennis van domotica. Door regelmatige bijscholing en training blijven ze goed op de hoogte van de snelle en vergaande ontwikkelingen op het gebied van domotica voor particulieren en bedrijven.

Contact opnemen
Onze merken
Fibaro
Loxone
KNX
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram