ITN-Project

U bent hier:
Klant

Aannemersbedrijf Van der Poel

Locatie

Kamperland

Oplevering

1 juli 2020

Luxe vakantiewoningen aan de Zeeuwse duinen

Aan de duinen van het Noordzeestrand ligt het mooie en ruim opgezette recreatiepark De Groote Duynen. In de zomer van 2020 leverden we hier, in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel en in samenwerking met H&R Installatie, 107 luxe vakantiebungalows op. ITN Groep verzorgde op deze unieke locatie de complete elektrotechnische installatie.

Een uniek recreatieproject

Gelegen tussen de Noordzee, het Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer vind je De Groote Duynen. De Groote Duynen beschikt over maar liefst 107 vakantiebungalows. Deze vakantiewoningen zijn bedoeld voor kopers en hebben een recreatiebestemming. Een geslaagd project, want inmiddels zijn alle woningen verkocht! Natuurlijk heeft iedere koper zijn eigen wensen. Iedere woning ziet er daarom ook anders uit. Aan ons dus de bijzondere taak om maatwerk op te leveren. Een mooie uitdaging!

chevron-left
chevron-right

Elektrotechnisch maatwerk

Aannemersbedrijf Van der Poel schakelde ITN Groep in om alle vakantiewoningen te voorzien van elektra. Naast de standaard elektrotechnische installaties, verzorgden onze installateurs ook de verlichting en overige voorzieningen. Ook voorzagen we alle bungalows van rookmelders en zorgden we optioneel voor aansluitingen voor elektrische auto’s. Hierbij hielden we rekening met de wensen van de kopers van de woningen en met de verschillende merken en typen elektrische auto’s. Vervolgens pasten we de groepenkasten hierop aan. En mocht er nu onverhoopt een storing in de woningen ontstaan? Dan kunnen de kopers altijd een beroep doen op ITN Groep via onze 24/7 servicedienst.

Langdurige en succesvolle samenwerking

Tijdens dit bijzondere project werkten we ruim vier jaar nauw samen met H&R Installatie uit Koudekerke. H&R Installatie nam de werktuigbouwkundige installatie voor haar rekening. Ook daarvoor verzorgden wij de benodigde elektra voorzieningen. Een goede afstemming en efficiënt samenwerken was hierbij essentieel. Dit mooie project heeft voor alle betrokken bedrijven ruim vier jaar continu werk opgeleverd. Het is dan ook best voor te stellen dat het gek was om na deze periode afscheid van elkaar te nemen. Zowel ITN Groep, H&R Installatie als Aannemersbedrijf Van der Poel kijken terug op een succesvolle samenwerking. We zijn dan ook trots dat we ons steentje konden bijdragen aan een fijne en onbezorgde vakantie voor deze gasten!

“ITN Groep begrijpt precies wat wij willen. De samenwerking is altijd goed. Tijdens dit project hadden we te maken met maar liefst 107 verschillende kopers. ITN Groep kan snel schakelen en er zijn korte lijnen met de monteurs. Daardoor werden wijzigingen van kopers tijdig en netjes opgelost. Het is een prachtig project geworden. Ook de kopers zijn tevreden. En dat is waar we het met z’n allen voor doen!”
- Mark Sigmond, projectleider Aannemersbedrijf Van der Poel

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen u volledig en helpen u graag om uw project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Fotografie: © Z'ANDvillas

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram