ITN-Merken

U bent hier:
ITN-
Merk

Homewizard

Live monitoren van stroomopwek, teruglevering, (zelf)gebruik, gas en water! Ook het monitoren van individuele apparaten of grootverbruikers behoort tot de mogelijkheden. Verlaag je sluipverbruik, ga bewuster om met energie, en bespaar. Met de HomeWizard Energy apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden of bedrijf.

ITN-
Merk

NIBE

De natuur kan krachtig en hard zijn, maar ook warm en liefdevol. Ze is onze grootste bron van energie en verantwoordelijk voor al het leven om ons heen. Bij NIBE zijn ze opgegroeid met de zware weersomstandigheden in Scandinavië en ze hebben geleerd zich hieraan aan te passen. Daarom nemen ze de zware eisen van ons klimaat bij de ontwikkeling van al hun producten als uitgangspunt.

ITN-
Merk

Nathan

Gedreven door kennis en het delen daarvan. Dat is Nathan ten voeten uit. Ze zijn ambitieus en altijd op zoek naar verbetering. Als trendsetter investeren ze volop in nieuwe ontwikkelingen. Ze zijn trots op deze leidende rol maar vooral ook op hun totaaloplossingen: producten van verschillende merken die ze combineren in duurzame klimaatconcepten die veel rendement opleveren. Voor nieuwbouw, transformatie en renovatie.

ITN-
Merk

Mitsubishi Electric

Alles draait bij ITN Groep om kwaliteit. Want dat is het enige echte argument voor onze klanten en eindgebruikers om met volle overtuiging een keuze te maken voor duurzaamheid in het algemeen. Mitsubishi Electric biedt ons deze kwaliteit. Beloftes waarmaken en verwachtingen overtreffen, dat is de werkelijke drijfveer achter hun producten en onze manier van werken. 

ITN-
Merk

Nefit Bosch

Nefit Bosch is ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol te zijn. Vanuit ITN Groep streven we ernaar om hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties te sparen. Nefit Bosch heeft ook deze missie. 

ITN-
Merk

Z-Wave

Z-Wave bestaat inmiddels al vele jaren en wordt wereldwijd gebruikt in vele Domotica installaties bij ITN Groep. Z-Wave is een draadloos communicatieprotocol waarbij de communicatie tussen alle apparaten draadloos en versleuteld wordt verstuurd en ontvangen.

ITN-
Merk

Smart Homes

Smart Homes is het Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen In Nederland. Sinds 1993 houdt Smart Homes zich bezig met de ontwikkeling van slimme, begrijpelijke en toegankelijke technologische oplossingen en diensten in de persoonlijke woon-, werk- en leefomgeving. 

ITN-
Merk

Alphatronics

Alphatronics is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, brandmeldinstallaties, video-security en toegangscontrole. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk wordt ITN Groep als installateur ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen.

ITN-
Merk

Fibaro

FIBARO is een systeem dat volledig in eigen beheer is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Alle intelligente huishoudelijke apparaten worden door henzelf gemaakt en ze verzorgen alle projecten tot in de kleinste details. FIBARO is een merk dat actief is in de IoT-industrie (Internet of Things) en het snelst groeiende bedrijf op het gebied van domotica in Europa.

ITN-
Merk

Loxone

Loxone automatiseert echt alles in je woning: verwarming, zonwering, audio, airco, alarm, thuisbatterij… noem maar op. Je krijgt dus een zeer complete oplossing. Bij diverse domoticasystemen moet je vaak drukknoppen gebruiken. In een Loxone smart home draait alles rond automatisering. Zo bespaar je tot 50.000 handelingen per jaar.

ITN-
Merk

KNX

De afkorting KNX staat voor Konnex, een standaard voor bedrade en draadloze domotica en gebouwautomatisering. Het zorgt ervoor dat apparaten perfect met elkaar kunnen communiceren. KNX biedt meerdere ontwerpopties en een uniek productgamma. Dit bied je de mogelijkheid om jouw eigen unieke slimme woning of werkomgeving te creëren die perfect voldoet aan je behoeften.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram