U bent hier:

Distributie en Logistiek

Zoek je een installatiebedrijf dat toegevoegde waarde biedt in de distributie en logistiek?

Omdat de diensten van installatiebedrijven steeds specialistischer worden en de systemen steeds complexer, is onze rol als installateur veranderd. Dit ook binnen de logistiek en distributie en dat geldt dus ook voor onze advisering, engineering, de installatie en het onderhoud van de verschillende systemen en componenten in de gebouwen van deze bedrijven. Hierin kunnen wij dan veelal ook meer betekenen dan ‘het standaard installatiewerk’. Ook binnen de distributie en logistiek hebben wij ervaring opgedaan m.b.t klimaattechniek, ventilatietechniek en elektro- en installatietechnisch maatwerk.

Wij servicen bedrijven uit de distributie en logistiek die zich richten op:

 • Op- en overslag
 • Elektro- en installatietechniek voor de eigen bedrijfsvoering.
Onze specialismes:
 1. Werktuigbouwkundige Installaties
  Wij adviseren, engineeren en installeren mechanische systemen zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- sanitair, sprinklerinstallaties, brandbeveiligingssystemen en meer. Wij zorgen dat deze systemen correct worden geïnstalleerd volgens de bouwplannen en voldoen aan alle wettelijke voorschriften en normen. Ook bieden wij maatwerkoplossingen binnen productie- en opslagprocessen.
 2. Elektrische Installaties
  Wij verzorgen de advisering, engineering en aanleg van bedrading, de installatie van schakelkasten, wandcontactdozen, verlichting, domotica-systemen, beveiligings- en toegangscontrolesystemen en andere elektrische componenten in gebouwen en loodsen. Ons installatiebedrijf biedt diepgaande expertise op het gebied van elektrische installaties. Denk daarbij ook aan het ontwerpen van elektrische systemen, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het testen van elektrische circuits ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie. Ook maatwerkoplossingen zijn mogelijk.
 3. Duurzame Installatietechniek
  Met een groeiende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie in de voedingsindustrie, kunnen wij foodbedrijven goed bedienen. Denk daarbij aan het adviseren en installeren van duurzame systemen zoals zonnepanelen, warmtepompen, regenwatersystemen en energiezuinige verlichting. Deze systemen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen en kunnen op termijn kostenbesparingen opleveren.
 4. Onderhoud en Reparatie
  Naast installatiewerkzaamheden biedt ons installatiebedrijf vaak ook onderhouds- en reparatiediensten aan voor mechanische, elektrische en duurzame systemen in gebouwen. Dit omvat regelmatig onderhoud om de goede werking van systemen te waarborgen, evenals het uitvoeren van reparaties in geval van storingen of schade.

Toekomstbestendige installatietechniek door een Zeeuws familiebedrijf
We zijn vooruitstrevend in techniek en redelijk traditioneel in het zakendoen. Alles draait om vertrouwen en om op een goede manier samen te werken. Dat doen we al ruim een kwart eeuw en in die tijd bouwden we een breed en sterk relatienetwerk op. Daarnaast kijken we uit naar nieuwe samenwerkingen met bouwgerelateerde bedrijven.

We hopen dat je contact opneemt voor een vrijblijvende kennismaking

Contact opnemen
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram