ITN-Project

U bent hier:
Klant

JLD Service

Locatie

Goes

Oplevering

Juli 2021

Zichtinstallatie voor garagebedrijf JLD Service in Goes

Aan de Courtinestraat in Goes ligt JLD Service. JLD Service is een universeel garagebedrijf met diverse specialisaties en waar persoonlijke aandacht en service erg belangrijk zijn. Sinds 2021 is JLD Service gevestigd in een gloednieuw pand. Van november 2020 tot juli 2021 verzorgden wij de complete elektrotechnische installatie. Dit deden wij als installatiepartner van bouwkundig aannemer Fraanje. Een mooi project!

Complete elektrotechnische installatie

ITN Groep mocht voor het autobedrijf de complete elektrotechnische installatie verzorgen. Zo monteerden we de verlichting in het pand, aangestuurd door aanwezigheidssensoren. Ook voorzagen onze installateurs het pand van inbraakbeveiliging, overspanningsbeveiliging en rookmelders. Daarnaast installeerden we een patchkast inclusief wifi-installatie. Ook stelden we de camera-installatie inclusief recorder in bedrijf. De medewerkers van JLD Service kunnen de opgenomen camerabeelden altijd via ieder device bekijken, ook als ze onderweg zijn. Een andere wens van het moderne garagebedrijf was een nieuwe muziekinstallatie in de werkplaats, met inbouwspeakers in het kantoor. Bovendien heeft het pand nu 42 full black zonnepanelen met optimizers op het dak. Aan alles is gedacht!

chevron-left
chevron-right

Zichtwerk is vakwerk

Kenmerkend aan dit project is de mooie zichtinstallatie in de werkplaats. Doordat een groot deel van de installatie in het zicht gemonteerd is, was het belangrijk dat de installatie met grote nauwkeurigheid werd aangebracht. Al het werk netjes bundelen is namelijk een kunst. Voor de monteurs van ITN Groep is dit geen probleem. Zij leveren zichtwerkkwaliteit; zo liggen de leidingen kaarsrecht en is het bekabelingswerk strak vastgelegd.

"De communicatie met ITN Groep was duidelijk en goed. In een project gebeurt er altijd wel wat, maar ITN Groep zorgde ervoor dat het keurig en netjes opgelost werd. Projectleider Ard is een man van zijn woord. Je kunt erop rekenen dat het goed geregeld is."
- Kees Boot, eigenaar JLD Service

Ook op zoek naar een totaalinstallateur?

ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen je graag om uw project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Fotografie: © Suzan Thiry

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram