ITN-Merk

U bent hier:

Loxone

Alles draait om automatisering

Loxone automatiseert echt alles in je woning: verwarming, zonwering, audio, airco, alarm, thuisbatterij… noem maar op. Je krijgt dus een zeer complete oplossing. Bij diverse domoticasystemen moet je vaak drukknoppen gebruiken. In een Loxone smart home draait alles rond automatisering. Zo bespaar je tot 50.000 handelingen per jaar. Domotica is onnodig ingewikkeld door de wildgroei aan knoppen. Loxone vereenvoudigt dit met de drukknopstandaard. Dat is één bedieningselement met 5 aanraakgevoelige oppervlakken om alles in een ruimte te bedienen.

Domotica installeren in bestaande woning of bedrijfspand

Domotica is moeilijker in bestaande woningen te integreren. Gelukkig heeft Loxone de Air-technologie ontwikkeld. Deze draadloze oplossingen zijn perfect geschikt voor bestaande woningen en renovaties. 

ITN Groep heeft ruime ervaring bij adviseren, installeren en onderhouden van Loxone producten bij particuliere huizenbezitters en bij bedrijven binnen Zeeland. 

Loxone een snel groeiend bedrijf

Loxone revolutioneert met de groene Miniserver de Smart Home industrie en is vandaag marktleider in het woon- en gebouwautomatisatiesegment. De Loxone Group behoort wereldwijd tot de snelst groeiende bedrijven in de woon- en gebouwautomatisering sector.

ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram