Airco onderhoud
U bent hier:
Airco service in Zeeland nodig? Dan ben jij bij ITN Groep aan het juiste adres.

Airco service en onderhoud in Zeeland

Airco onderhoud en een professionele service zijn belangrijk om met een airco-unit constant schone, gefilterde en gekoelde of verwarmde lucht te hebben. Via de airco service Zeeland van de ITN groep geniet je van een professionele service en onderhoud aan jouw airco’s. Via een onderhoudsabonnement nemen we jaarlijks contact met je op zodat het onderhoud tijdig uitgevoerd wordt. Een monteur komt na het maken van een afspraak bij je langs en maakt de airco’s waar nodig schoon. Het filter wordt gereinigd en er wordt gemeten of alles nog naar behoren werkt. Via de binnenunit wordt namelijk de verse gefilterde lucht de ruimte ingeblazen. Dan is het wel zo fijn dat deze werkt en schoon is. 

Service en onderhoud aan de airco inplannen

Sluit een ITN service- en onderhoudsabonnement af voor je airco! 

De airco service van ITN Groep is voor particulieren die in Zeeland wonen
We adviseren om jaarlijks onderhoud in te plannen. Inplannen in de agenda kan je natuurlijk zelf doen, maar met een ‘contact’ onderhoudsabonnement zit je nergens aan vast. Ieder jaar bellen of mailen wij je op om een afspraak te maken voor het onderhoud aan de airco’s en/of andere installatie(s). Onderhoud en service wordt hierdoor tijdig uitgevoerd. Arbeid en gebruikte onderdelen worden jaarlijks na de onderhoudsbeurt gefactureerd tegen ons voordelige tarief. Het voordeel van dit onderhoudsabonnement is dat we ook controleren of de airco unit nog zo ingesteld is dat hij via de eco-modus zuinig energie verbruikt.

Bekijk de service- en onderhoudsabonnementen

Eco-Modus op de airco instellen

Op de unit zit namelijk een functie ‘eco-modus’
Dit betekent dat de airco een constant ingestelde temperatuur aanhoudt. Wanneer je aanwezig bent, draait deze intenser om de temperatuur in de ruimte te behouden. Wanneer je de ruimte verlaat schakelt, door de bewegingssensor in de airco, de unit vanzelf naar ‘eco modus’ en zal deze op een lager energieverbruik ervoor zorgen dat de temperatuur in de ruimte behouden blijft. Vervolgens is het ook mogelijk om via een smartphone en wifi of een mobiele verbinding de airco unit op afstand aan te sturen of aan- of uit te schakelen. Alleen maar comfort en voordelen wat betreft airco’s. Het enige wat we als nadelig kunnen benoemen, is dat er een buitenunit voor de airco nodig is. Hiervoor wordt leidingwerk van buiten naar binnen aangelegd en vice versa. Ook deze klus voert de ITN Groep graag voor je uit. 

Airco’s aanschaffen, hoe pak je dit aan?

We adviseren te bellen met het kantoor van ITN Groep
We maken dan een afspraak met een ITN airco-adviseur. Deze komt op afspraak bij je langs om de situatie te bekijken, te beoordelen en te bespreken. Hij kan namelijk als beste beoordelen waar de buiten- en binnenunits van de airco’s moeten komen te staan of hangen. Na het geven van een opdracht aan ITN Groep komt vervolgens een koeltechnisch- en installatiemonteur langs om alles te monteren. Indien nodig wordt er een elektricien via ITN Groep ingeschakeld wanneer er in de meterkasten extra groepen moeten komen om de installatie zorgeloos te laten werken bij koud en warm weer. Tenslotte adviseren we om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door een ITN medewerker. 

Airco kopen en laten installeren
chevron-left
chevron-right

Toekomstgerichte installaties via een totaalinstallateur

ITN Groep zorgt via hun service en onderhoudsdiensten voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Onze toekomstgerichte installaties maken jouw woning energiezuiniger, bijvoorbeeld door ledverlichting toe te passen of door zonnepanelen en een warmtepomp te plaatsen. Met onze slimme domotica-systemen heb je geen aparte afstandsbedieningen of schakelaars meer nodig om de verlichting, gashaard of verwarming te bedienen. Zelfs je zonwering, gordijnen en airco bedien je makkelijk via domotica. Wil je meer weten over hoe we aan de slag gaan voor jou? ITN Groep is een modern en veelzijdig installatiebedrijf met veel kennis en ervaring. Onze vakspecialisten ontzorgen je volledig en helpen graag om jouw project te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Onze merken
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram