Zonnepanelen
U bent hier:
Zonnepanelen kopen en laten installeren? ITN Groep adviseert en installeert!

Zonnepanelen kopen en laten installeren

Zonnepanelen kopen en laten installeren door de monteurs van ITN Groep 

Zelf energie opwekken? ITN Groep zorgt voor een duurzame installatie
Duurzaam wonen met zonnepanelen en besparen op de energiekosten. Wie wil dat niet? Zonnepanelen kopen en laten installeren is dan het beste advies dat wij kunnen geven. Met de juiste (hoeveelheid) zonnepanelen kun je je eigen huishouden namelijk voorzien van voldoende energie. Maar laat je vooraf goed informeren over de mogelijkheden. ITN Groep is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en kan je vakkundig adviseren. Ieder dak heeft een ander zonpercentage. De opbrengst aan zonne-energie is voor ieder dak verschillend door ligging, dakhelling en uiteraard het aantal zonnepanelen. Onze experts informeren en installeren zonnepanelen in heel Zeeland. Wij geven je graag een zonnig advies op maat!

Zonnepanelen kopen en laten installeren in Zeeland

Wie levert jou de best renderende zonnepanelen voor de meest klantvriendelijke prijs?
Deze vraag moet in onze ogen centraal staan in de zoektocht naar de beste leverancier en installateur voor jouw zonnepanelen. ITN Groep uit Nieuwdorp is die leverancier en installateur. Bij ons begint het met een offerte op basis van jouw woning en situatie. Wij sturen jou een invullijst toe die jij compleet invult met gegevens van jouw woning. Op basis daarvan kunnen we een offerte opstellen die exact bij jouw situatie past. Wij maken namelijk eerst een offerte, en daarna een afspraak ter plaatse. Het gaat immers over het maken van de juiste inschatting met betrekking tot jouw behoeftes en de mogelijkheden.

Laat je daarom informeren door de adviseur van ITN Groep
Het is belangrijk dat je kiest voor een installatie die past bij jouw behoeftes en ook bij jouw woning. Of je nu een pannendak, bitumen, golfplaten dak of een plat dak hebt: wij hebben zonnepanelen voor jouw dak. Wij leveren uitsluitend zonnepanelen van onbesproken kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een optimaal rendement en een kortere terugverdientijd.

Neem contact op

De voordelen van zonnepanelen op een rijtje:

  • Milieuvriendelijke en duurzame energieproductie
  • Forse besparing op energiekosten
  • Eigen huishouden voorzien van energie (energie-onafhankelijk)
  • Thuis je elektrische auto opladen
  • Mogelijkheid om energie terug te leveren aan stroomnet
  • Mogelijkheid om energie op te slaan op de thuisaccu
  • Subsidiemaatregelen die de terugverdientijd verlagen
  • Lange levensduur en lage onderhoudskosten
  • Verhoog van de waarde van je woning.

Hoeveel panelen heb je nodig?

Hoe weet je hoeveel zonnepanelen jouw huishouden nodig heeft?
Je wilt maximaal profiteren van de door jou opgewekte groene stroom. Daarom is het goed om verbruik en opbrengst op elkaar af te stemmen. Daarbij kijken we eerst naar het huidige stroomverbruik, en houden we ook rekening met toekomstig stroomverbruik (elektrisch koken, elektrisch rijden, etc.). Op basis van alle gegevens gaan we rekenen en stellen we een offerte op. Wil je ook weten wat de kosten zijn voor zonnepanelen op jouw dak?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Waaruit bestaat een zonnepanelensysteem? 

Een compleet zonnepanelensysteem bestaat uit zonnepanelen, bekabeling en een omvormer met power optimizers
Om optimale kwaliteit te garanderen leveren wij standaard optimizers bij elk zonnesysteem. De omvormer is verbonden met de zonnepanelen en zet de zonne-energie om in bruikbare stroom (van gelijkstroom naar wisselstroom). Daarnaast zorgt de omvormer voor een optimale prestatie van de zonnepanelen en dus een zo hoog mogelijk rendement. Wanneer een dak schaduwvorming ondervindt vanwege bomen, vervuiling, wolken, bladval, sneeuw etc, dan zorgt de optimizer voor een optimaal rendement ten opzichte van reguliere zonnesystemen.

Behaal optimaal rendement met een thuisbatterij

Maak optimaal gebruik van je zonnepanelen en ga voor maximaal rendement
Dit door een thuisbatterij aan je zonnepanelen systeem toe te voegen. Duurzaam opgewekte zonne-energie gaat niet meer verloren. Deze blijft beschikbaar voor gebruik op minder zonnige dagen of in de avonduren.

Vakkundig plaatsing en uitleg door de monteurs van ITN Groep

Onze monteurs zijn zeer ervaren in het plaatsen en installeren van zonnepanelen
Je hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen aan je dak of lekkage. Wij zorgen voor de complete installatie van het systeem: de zonnepanelen op het dak, de benodigde bekabeling en het plaatsen van de omvormer. Na de montage wordt het systeem uitvoerig getest en geven wij je uitleg over het monitoren van de opbrengst.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram