Elektra
U bent hier:
Dé elektra-installateur voor thuis. Bij nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

Elektrotechniek

Elektrotechniek in Zeeland door ITN Groep

ITN Groep als het om professionele elektrotechniek voor thuis gaat
Zonder elektronische installaties valt onze wereld en ook jouw huishouden zo goed als stil. Een goed werkende en professioneel aangelegde elektrische installatie is steeds belangrijker geworden. Daarom biedt totaalinstallateur ITN Groep je pure expertise en vergaand vakmanschap juist m.b.t. elektra. Ons Zeeuws elektrotechnisch team is goed in de engineering, aanleg en het in werking stellen én houden van elektra (ook in combinatie met installatietechniek) bij particulieren. Vanuit hun passie en door scholing zijn onze vakmensen dan ook bekend met de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Waarom kiezen voor elektrotechniek van ITN Groep?

Ervaring en expertise

ITN Groep heeft in Zeeland een naam opgebouwd m.b.t. elektrotechniek
Wij beschikken over goed geschoolde en getalenteerde elektrotechnische professionals met kennis van alle disciplines in de elektrotechniek. Dit van de engineers, werkvoorbereiders tot en met de monteurs. Bovendien schakel jij als opdrachtgever met een vast contactpersoon.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel

Het leveren van hoogwaardige kwaliteit is niet alleen ons streven, wij maken het waar
Al meer dan 25 jaar is ITN Groep de vertrouwde partij voor het leveren van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen. Dit doordat onze elektrotechneuten de ontwikkelingen in de elektrotechniek op de voet volgen. Daarnaast zorgt het gebruik van eersteklas materialen ervoor dat wij kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en voorschriften. Dit alles uiteraard om de veiligheid van onze installaties en betrouwbaarheid te kunnen garanderen aan onze medewerkers, klanten en partners.

Klantgerichtheid en maatwerk; dat is ITN Groep

Door nauw samen te werken met onze klanten begrijpen wij hun behoeftes
Zodoende kunnen we maatwerk-oplossingen leveren die voldoen aan alle eisen. Daarmee vast en zeker ook aan die van jou. Direct contact met de mensen van de elektrotechniek die de klus voor jou gaan klaren, komt de klantgerichtheid ten goede en voorkomt ‘ruis’ op de lijn

24/7 paraat voor onze klanten

Bij calamiteiten en storingen staan wij paraat voor onze bestaande klanten.
LET OP! Voor spoedstoringen geldt een hoger tarief!

  • Ben je een bestaande klant bij ITN Groep?
    Als het draait om storingen bij bestaande klanten en relaties staan wij paraat en bij noodgevallen zelfs 24/7. Bij urgentie bel je het best gelijk ons storingsnummer. Is je storing minder urgent? Volg dan de digitale manier om de storing te melden
  • Ben je klant bij een ander bedrijf?
    Dan helpen we je bij spoed enkel als onze planning dit toelaat en je bereid bent gelijk een serviceabonnement af te sluiten bij ITN Groep.
    We proberen niemand in de kou te laten staan, maar onze monteurs zijn vertrouwd met de elektrische installaties bij bestaande klanten. Deze laten namelijk structureel onderhoud uitvoeren a.d.h.v. een serviceabonnement.

Neem contact op en ervaar de toegevoegde waarde van ITN Groep

Contact opnemen Stuur direct een mail

Onze overige diensten:

Innovatie in elektrotechnische branches

De ontwikkelingen in de elektrotechniek gaan snel, heel snel
ITN Groep volgt de innovaties in de elektrotechniek op de voet. Uit al die ontwikkelingen en innovaties selecteren we de meest relevante en best presterende. Nadat we deze uitvoerig hebben getest en bij gebleken geschiktheid, worden deze opgenomen in ons leveringsprogramma en dienstenpakket. Zo zijn onze klanten verzekerd van de meest efficiënte, duurzame en betrouwbare oplossingen. Op deze manier resulteren innovatieve en geavanceerde technologieën in duurzame, energiezuinige en kostenbesparende systemen. Denk daarbij ook aan domotica.

Betrouwbaarheid en veiligheid in elektrotechniek

In de elektrotechniek zijn veiligheid en betrouwbaarheid van het grootste belang
ITN Groep werkt volgens de strengste veiligheidsnormen en procedures. Hierdoor zijn veiligheid, de best mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Bewezen, deskundig en ervaren

Check onze certificeringen
Gerealiseerde projecten
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram