Expertises

Domotica

Comfort

Beheer op afstand

Huisautomatisering biedt veel gemak. U kunt alle apparaten in huis bedienen met uw smartphone of tablet. Ook als u niet thuis bent. Met domotica kunt u de temperatuur op afstand regelen. Niets is fijner dan thuiskomen in een warme woning, bijvoorbeeld als u terug komt van vakantie. Vanaf uw vakantieadres zet u de verwarming gemakkelijk op afstand aan.

Sfeer

U kunt domotica ook koppelen aan uw multimedia apparatuur. Als u een dvd afspeelt, tovert u de woonkamer om in een ware thuisbioscoop met bijpassende gedimde verlichting! Met domotica kunt u de sfeer in uw woonkamer gemakkelijk aanpassen. Een romantische sfeer met weinig licht en romantische muziek, een werksfeer met veel licht en geen muziek, of een leessfeer met veel licht en rustige muziek. Alles is mogelijk. Zelfs het bedienen van RGB-led in zwembaden.

Alles in één

Met domotica heeft u één systeem dat alles regelt. Geen aparte kastjes voor de bediening van uw verlichting, gashaard of verwarming. Zelfs de zonwering en een weerstation kunt u gemakkelijk bedienen via domotica.

Veiligheid

Bent u een dagje op pad en komt u wat later thuis dan gepland? Dan is het fijn om de gordijnen op afstand te sluiten en de verlichting aan te zetten. Zo vermindert u de kans op inbraak in uw woning.

Vakantiestand

Onze domoticasystemen maken het ook mogelijk om camerabeelden op afstand te bekijken. Wel zo handig als u op vakantie bent en toch even wilt controleren wat er in uw huis gebeurt. In geval van inbraak of brand krijgt u altijd direct een melding. Met onze domoticasystemen is het zelfs mogelijk om een vakantiestand in te stellen. Op geprogrammeerde tijden gaan de lampen en gordijnen dicht of open. Een uitgebreid lichtprogramma simuleert zelfs bepaalde scenario’s in uw huis, zoals het lopen van de slaapkamer naar de badkamer.

Zorg

Ouderen wonen steeds langer thuis. Met bewegingssensoren en camera’s wordt direct alarm geslagen als er een ongeval is gebeurd in huis. Ook in woon-zorgcomplexen verzorgen wij deze techniek.

Energiebesparing

Een domoticasysteem is een eenmalige investering waar u veel baat bij hebt. Deze investering verdient u snel terug. Domotica geeft namelijk inzicht in uw energieverbruik. Door alle apparaten perfect op elkaar af te stemmen, kunt u al veel geld besparen. Denk hierbij aan het automatisch uitschakelen van apparaten of verlichting bij het verlaten van uw woning en het regelen van het klimaat.