Expertises

Domotica

ITN Groep is specialist in domotica. Via uw mobiele telefoon, tablet of computer automatiseert u met gemak al uw huisapparatuur. Ook als u niet thuis bent. Domotica is comfortabel, veilig én energiebesparend.

 

Alles in één

Bouwt u een nieuw huis of bent u juist uw woning aan het verbouwen? Domotica is voor elk type woning geschikt. Met domotica heeft u één geïntegreerd systeem waarmee u al uw huisapparatuur op afstand kunt bedienen, zoals uw verlichting, verwarming en zonwering. Aparte afstandsbedieningen, lichtschakelaars of andere kastjes zijn hiermee dus verleden tijd.

Energiebesparing

Domotica geeft inzicht in uw energieverbruik. Het installeren van een domoticasysteem is een eenmalige investering, waar u veel baat bij hebt. Deze investering verdient u snel terug. Door alle huisapparaten perfect op elkaar af te stemmen, kunt u besparen op uw energieverbruik. Denk hierbij aan het automatisch uitschakelen van uw verlichting of huisapparatuur bij het verlaten van uw woning. Ook kunt u het klimaat in huis slim regelen. Goed voor de portemonnee én voor het milieu!

Zorgdomotica

Domotica is een gemak voor iedere levensfase. Zo voorzien wij regelmatig woonzorgcomplexen van een slim domoticasysteem. Hiermee leveren we een bijdrage aan de maatschappelijke ontwikkeling dat ouderen steeds langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Denkt u hierbij aan het koppelen van een video-intercom, zodat u altijd kunt zien wie er aanbelt en de voordeur kunt openen zonder dat u hoeft op te staan. Een zorgdomoticasysteem zorgt ook voor veiligheid. Bent u bijvoorbeeld gevallen? Met bewegingssensoren en camera’s wordt direct alarm geslagen als er in huis een ongeval is gebeurd.

Veiligheid

Met domotica verkleint u de kans op inbraak in uw woning. Bent u bijvoorbeeld een dagje op pad en komt u later thuis dan gepland? Sluit dan met gemak uw gordijnen op afstand en zet alvast de verlichting aan.

Vakantiestand

Bent u op vakantie en wilt u toch even controleren of er iets in uw huis gebeurt? Dat kan! Onze domoticasystemen maken het mogelijk om camerabeelden op afstand te bekijken. Bij een inbraak of brand krijgt u altijd direct een melding. U kunt zelfs een vakantiestand instellen. Zo gaan bijvoorbeeld uw gordijnen op geprogrammeerde tijden automatisch dicht of open. Ook is het mogelijk om een uitgebreid lichtprogramma in te stellen. Komt u terug van vakantie? Vanaf uw vakantieadres regelt u op afstand de temperatuur en zet u de verwarming alvast aan. Dat is fijn thuiskomen!

Sfeer

Met domotica kunt u de sfeer in huis gemakkelijk aanpassen. Denk hierbij aan een romantische sfeer met weinig licht en bijpassende muziek, een werksfeer met veel licht zonder muziek of een leessfeer met veel licht en rustige muziek. Ook kunt u domotica koppelen aan al uw multimedia-apparatuur. Bij het afspelen van een dvd tovert u uw woonkamer eenvoudig om in een ware thuisbioscoop met bijpassende, gedimde verlichting. Alles is mogelijk!

 

 

 

Contact opnemen met ITN