Expertises

Klimaat en sanitair

Installatie en onderhoud

Wilt u op ieder moment van de dag een behaaglijk gevoel in uw huis? Onze CV-ketels zorgen voor betrouwbare, energiezuinige én onderhoudsarme warmte. Bij ITN Groep bent u verzekerd van betrouwbare systemen die voor u geïnstalleerd worden door installateurs met uitstekende kennis van het vak. Is uw CV-ketel toe aan een onderhoudsbeurt of heeft u een storing? Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar!

Duurzaam verwarmen en geld besparen

Wist u dat u gemiddeld 60% van uw energieverbruik aan verwarming besteedt? Die kosten kunnen hoog oplopen. Liever een lagere energierekening? ITN Groep is gespecialiseerd in duurzaam verwarmen en adviseert u graag over de mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een HRe-ketel, warmtepomp of zonneboiler. Met een warmtepomp is het zelfs mogelijk om uw gasrekening naar nul te brengen! Vraag naar de mogelijkheden en bespaar zo honderden euro’s per jaar.

Duurzame klimaatinstallatie

Een optimaal klimaat in uw kantoor of bedrijfsruimte is een goede investering. Uw medewerkers hebben minder snel last van droge ogen of hoofdpijn én het is goed voor uw portemonnee. ITN Groep installeert duurzame klimaatinstallaties zoals airconditioning, vloerverwarming- en koeling, warmtepompen en koelingssystemen voor het plafond. Het is mogelijk om duurzame technieken te gebruiken door bijvoorbeeld de warme lucht op te vangen en opnieuw de ruimte in te blazen. De vakspecialisten van ITN Groep adviseren u graag over de mogelijkheden.

Sanitair

Bent u bezig met de verbouwing van uw woning en wilt u ook graag de badkamer of het toilet vernieuwen? Of wilt u het complete sanitair van uw kantoor of bedrijfspand vernieuwen? Onze installateurs denken graag met u mee. Van de ontwerpfase tot de oplevering bent u verzekerd van onze persoonlijke betrokkenheid en een advies op maat.