Over ITN

ITN Groep in Nieuwdorp is één van de grootste installatiebedrijven van Zeeland. We startten in 1997 als klein familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig installatiebedrijf met ruim 45 vakspecialisten in dienst.

Bekijk ons team

Expertises

ITN Groep is gespecialiseerd in elektrotechniek, klimaat en sanitair, agrotechniek, domotica en beveiliging. We richten ons op projecten in en rond Zeeland. Met onze toekomstbestendige systemen en de kennis van onze medewerkers ontzorgen wij u van A tot Z. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. U kunt op ITN Groep rekenen als totaalinstallateur bij nieuwbouw of renovatie van bedrijfsgebouwen, woningen, industriële en agrarische bedrijven. Bij ITN Groep heeft u één aanspreekpunt waarbij u bent verzekerd van onze persoonlijke betrokkenheid vanaf de ontwerpfase tot de oplevering. Ook na de oplevering staan we voor u klaar. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Bedrijfsgebouwen en woningen

ITN Groep zorgt voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Met als pluspunt onze toekomstgerichte installaties, zodat deze moeiteloos meegroeien met uw wensen. Onze installaties maken uw bedrijfsgebouw of woning energiezuiniger, bijvoorbeeld door zonnepanelen en warmtepompen te plaatsen. Of door LED-verlichting toe te passen. Met onze slimme domoticasystemen heeft u geen aparte kastjes meer nodig voor de bediening van uw verlichting, gashaard of verwarming. Zelfs de zonwering, gordijnen, airco en het weerstation of alarm kunt u gemakkelijk bedienen via domotica.

Lichte industrie en agrarische bedrijven

Onze installateurs hebben ruime ervaring in de lichte industrie, zoals de automatisering van landbouw. Denk hierbij aan het aanleggen van ventilatiesystemen in graan-, uien- en aardappelbewaarplaatsen, maar ook de installaties in rund- en pluimveestallen en productieloodsen.