ITN-Berichten

U bent hier:

Welkom Natnaël als leerling monteur elektrotechniek!

Welkom Natnaël als leerling monteur elektrotechniek!

Welkom aan boord, Natnaël! Met trots stellen we je voor aan Natnaël, hij is in januari gestart als leerling monteur elektrotechniek bij ITN Groep. Op slechts 20-jarige leeftijd, afkomstig uit Eritrea, is hij al volop bezig met zijn carrière in de elektrotechniek.

Na zijn succesvolle afronding van de ISK in Middelburg, kreeg Natnaël de kans om via het uitzendbureau bij ons aan de slag te gaan. Hij vond zijn plek op het project Mistral, waar hij een hele tijd actief was en veel leerde.
Komend schooljaar zal Natnaël starten op Scalda voor de opleiding elektromonteur. Zijn passie voor elektrawerk en zijn ambitie om een volleerd elektromonteur te worden, zijn duidelijk voelbaar.

Naast zijn werk en studie is Natnaël een sociaal en rustig persoon. In zijn vrije tijd geniet hij van voetballen, gamen en gezellige momenten met vrienden in Vlissingen en Middelburg.

Natnaël is een waardevolle toevoeging aan ons team. Namens ITN Groep wensen we hem veel succes en voldoening in zijn loopbaan en streven naar een gezond en gelukkig leven.

Benieuwd naar hoe Natnaël en ons ITN Groep team jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken en leren!

Werken en leren bij totaalinstallateur ITN Groep

ITN Groep is een SBB erkend leerbedrijf. We hebben zowel leerlingen in dienst die de opleiding elektrotechniek volgen als leerlingen die de opleiding installatietechniek volgen. Ieder jaar stromen er nieuwe medewerkers in, waaronder ook leerling monteurs, die vervolgens jarenlang aan ons bedrijf verbonden blijven. Met een mbo opleiding kies je gelijk voor het BBL traject, dit is een beroepsbegeleidende leerweg. Je werkt vier dagen bij ITN Groep en gaat één dag per week naar school. Je krijgt van ITN Groep een arbeidsovereenkomst en ontvangt salaris.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram