Expertises

Duurzaam wonen en werken

Steeds meer mensen stappen over op zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepomp. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen? En welke optie levert voor u het meeste rendement op? ITN Groep is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en kantoorpanden. We adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen en werken.

 

Woning of kantoorpand verduurzamen

Het verduurzamen van uw woning of kantoorpand is niet alleen goed voor het milieu. Op de lange termijn bespaart u ook behoorlijk wat kosten. Het laten plaatsen van zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepomp is een flinke investering. Maar vaak heeft u deze kosten al binnen enkele jaren terugverdiend.

Energieneutraal wonen en werken

Wanneer u uw woning of kantoorpand duurzamer maakt, gaat uw energierekening fors omlaag. Door energieneutraal te wonen of te werken, is het zelfs mogelijk om geheel zelfvoorzienend te zijn. U bent volledig energieneutraal wanneer u evenveel energie opwekt als dat u verbruikt. Dit houdt in dat u niet meer afhankelijk bent van energiemaatschappijen.

Advies op maat

Ieder huishouden of bedrijf heeft een andere energiebehoefte. Daarom geven wij u graag een advies op maat. Onze specialisten weten precies hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om volledig energieneutraal te wonen of te werken. Ook het type zonnepanelen hangt af van uw persoonlijke situatie. We kijken daarom altijd naar de zonnepanelen die het beste bij uw woning of kantoorpand passen en die voor u het meeste rendement opleveren.

Van het gas af

Naast het besparen op energie, zijn er ook tal van mogelijkheden als het gaat om het besparen op gas. De meeste woningen in Nederland hebben een cv-ketel die water verwarmt met gas. Met aardwarmte of zonkracht kunt u ook water verwarmen. Met een warmtepomp of zonneboiler kunt u gedeeltelijk of zelfs volledig van het gas af. Bent u benieuwd of uw woning geschikt is om volledig van het gas af te gaan? We adviseren u graag.

 

Contact opnemen met ITN