Over ITN Groep

ITN Groep in Nieuwdorp is een van de grootste installatiebedrijven van Zeeland. We startten in 1997 als klein familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig installatiebedrijf met ruim 65 vakspecialisten in dienst.

Onze expertises

ITN Groep heeft veel specialistische kennis in huis. Onze expertises variëren van elektrotechniek, installatietechniek en agrotechniek tot sanitair, dakbedekking, domotica, beveiliging, cv-ketel onderhoud, verwarmen en koelen en duurzaam wonen en werken. We richten ons op projecten in en rond Zeeland. Met de ruime kennis en ervaring van onze medewerkers en onze toekomstbestendige systemen ontzorgen wij u volledig.

Waar wij voor staan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ITN Groep voorop. Wij zijn totaalinstallateur bij nieuwbouw of renovatie van woningen, bedrijfsgebouwen en industriële en agrarische bedrijven. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Vanaf de ontwerpfase tot de oplevering kunt u rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. En ook na de oplevering staan we altijd voor u klaar. Heeft u last van een storing? Meld het dan bij ons. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Toekomstgerichte installaties

ITN Groep zorgt voor een veilige, comfortabele en betrouwbare woon- en werkomgeving. Onze toekomstgerichte installaties maken uw woning of bedrijfsgebouw energiezuiniger, bijvoorbeeld door ledverlichting toe te passen of door zonnepanelen en een warmtepomp te plaatsen. Met onze slimme domoticasystemen heeft u geen aparte afstandsbedieningen of schakelaars meer nodig om uw verlichting, gashaard of verwarming te bedienen. Zelfs uw zonwering, gordijnen, airco en weerstation kunt u via domotica gemakkelijk bedienen.

Lichte industrie en agrarische bedrijven

ITN Groep heeft ruime ervaring in de lichte industrie, zoals de automatisering van landbouw. Denk hierbij aan de installaties in rund- en pluimveestallen en productieloodsen, maar ook het aanleggen van ventilatiesystemen in graan-, uien- en aardappelbewaarplaatsen.