Zonnepanelen

Steeds meer huiseigenaren voorzien hun dak met zonnepanelen om zelf energie op te wekken voor hun woning. Deze duurzame energiebron is een mooie investering voor de toekomst. Dit merkt u op de langere termijn gegarandeerd aan uw energierekening. Met de juiste hoeveelheid zonne-energie kunt u de energievraag dekken en zelfs energie terug leveren aan het openbare stroomnet! Momenteel gelden nog gunstige subsidies en aantrekkelijke financieringen op het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Hierdoor bespaart u dus geld op uw energierekening, worden de kosten gedeeltelijk vergoed door de overheid én draagt een steentje bij aan een duurzame wereld!

Zonnepanelen voor iedere woning

ITN Groep heeft zonnepanelen beschikbaar voor ieder dak. Of dit nu een pannendak van een woning, een golfplaat dak van een schuur of een plat dak van een garage is. Omdat niet ieder dak altijd in de zon staat, adviseren we u graag over het meest passende zonnepanelensysteem voor uw woning.

Zonnepanelensystemen

Een zonnepanelensysteem bestaat uit de zonnepanelen zelf, de bekabeling en een omvormer. Ook in deze onderdelen is een ruime keuze. U vraagt zich waarschijnlijk af: ‘Hoe lang duurt het voordat ik de aanschafprijs van mijn zonnepanelen heb terugverdiend?’ Hier geven we graag antwoord op. Doordat ieder dak een ander zonpercentage heeft, is de opbrengst niet op ieder dak hetzelfde.

Zonnepanelen plaatsen op uw woning

Het aansluiten van zonnepanelen moet nauwkeurig gebeuren, want je wilt voorkomen dat de zonnepanelen worden beschadigd of je dak gaat lekken. Daarom gaan onze ervaren monteurs graag uw dak op om alles perfect aan te sluiten en te testen. Wij vinden het belangrijk dat u goed weet hoe uw zonnepanelen functioneren. Daarom zorgen wij ervoor dat u altijd zelf kunt zien hoeveel de panelen op een dag op hebben geleverd en of u de investeringskosten van uw zonnepanelen al heeft gedekt.

Zonnepanelen in heel Zeeland

Door onze centrale ligging in Nieuwdorp, leggen wij zonnepanelen op woningen in heel Zeeland. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de meest geschikte zonnepanelen voor uw woning, inclusief het bijpassende prijskaartje. Iedere woning is anders, het zonnepanelen systeem op uw dak dus ook. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Contact opnemen met ITN