Zonnepanelen

Wilt u graag zelf energie opwekken en het dak van uw woning voorzien van zonnepanelen? ITN Groep is gespecialiseerd in het monteren van zonnepanelen. Of het nu gaat om een pannendak, golfplaten dak of een plat dak: we hebben zonnepanelen voor iedere woning. We adviseren u graag over het meest passende zonnepanelensysteem voor uw woning.

 

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak kunt u zelf energie opwekken. Hiermee bespaart u op de lange termijn gegarandeerd kosten op uw energierekening. Met de juiste hoeveelheid zonne-energie kunt u uw eigen huishouden voorzien van voldoende energie. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om energie terug te leveren aan het openbare stroomnet. Ook draagt u met het opwekken van zonne-energie bij aan een duurzamere wereld. Vanuit de overheid wordt het gebruik van zonnepanelen dan ook gestimuleerd. Er zijn gunstige subsidies en aantrekkelijke financieringen waar u bij het plaatsen van zonnepanelen op uw woning gebruik van kunt maken. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Het juiste zonnepanelensysteem

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe lang het duurt voordat u de aanschafprijs van uw zonnepanelen heeft terugverdiend. Hier geven we graag antwoord op. Ieder dak heeft een ander zonpercentage. Hierdoor is de opbrengst van de zonne-energie die u opwekt niet op ieder dak hetzelfde. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor zonnepanelen die bij uw dak passen. Een zonnepanelensysteem bestaat uit de zonnepanelen zelf, de bekabeling en een omvormer. Ook hier bestaan verschillende mogelijkheden in. Er is altijd wel een pakket dat past bij uw situatie en wensen.

Zonnepanelen plaatsen op uw woning

Het plaatsen van zonnepanelen is een vak apart. Met een goede montage hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen aan uw dak of lekkage. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. We zorgen voor een nauwkeurige montage en testen de zonnepanelen uitvoerig voor de oplevering. Ook vinden we het belangrijk dat u zelf weet hoe de zonnepanelen functioneren. We nemen u dan ook graag mee in de hoeveelheid zonne-energie die u met uw zonnepanelen opwekt. En natuurlijk hoe u de opbrengsten van de zonnepanelen zelf kunt monitoren. Zo kunt u bijvoorbeeld met domotica via een app zelf in de gaten houden wanneer u de investeringskosten van uw zonnepanelen heeft terugverdiend!

Zonnepanelen in heel Zeeland

Door onze centrale ligging in Nieuwdorp monteren wij zonnepanelen in heel Zeeland. Bent u benieuwd naar het meest passende zonnepanelensysteem voor uw woning? We geven u graag een advies op maat.

 

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.