Zonneboiler

Wilt u met de warmte van de zon uw woning en water verwarmen? Dat kan! Met een zonneboiler heeft u gratis warm water. Als zonneboiler installateur weten wij als geen ander welk type zonneboiler het beste bij uw woning past.

 

Rendement zonneboiler

ITN Groep heeft hoogwaardige zonneboilersystemen die volledig zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. Zo vangt u op zowel zonnige als bewolkte dagen voldoende warmte op. Een goed geïsoleerde boiler heeft een gesloten systeem die het water verwarmt tot zo’n 80 à 90 °C. Door de zonneboiler te koppelen aan de cv-ketel, heeft u ook op bewolkte dagen warm water. De zonneboiler springt dan automatisch over op de aangesloten cv-ketel. Met onze hoogwaardige zonneboilersystemen uit de Nefit SolarLine serie bespaart u jaarlijks tot maar liefst 60% op uw aardgasverbruik.

Zonneboiler installeren

Onze monteurs installeren zonneboilers op zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Vaak is er voor iedere woning wel een geschikt zonneboilersysteem beschikbaar. Toch levert een zonneboiler niet voor iedere woning een hoog rendement op. We bespreken daarom graag uw wensen om te ontdekken of een zonneboiler voor u de beste keuze is. Wanneer een zonneboiler voor uw woning minder geschikt is, kijken we samen naar alternatieven om uw woning te verduurzamen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp.

Subsidie zonneboiler aanvragen

Tot 2021 kunt u bij het kopen van een zonneboiler gebruikmaken van een subsidieregeling. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type zonneboiler. Gemiddeld ligt de vergoeding rond de 650 euro. Profiteer daarom nu nog van deze gunstige regeling en plan een afspraak met ons in! We adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.