Zonneboiler

Wilt u gebruik maken van de warmte van de zon om uw huis en water te verwarmen? Dat kan! Met een zonneboiler kunt u uw huis gratis verwarmen doordat de zonneboiler wordt gekoppeld aan zonnecollectoren op uw dak. Uiteraard wilt u ook op minder zonnige dagen over voldoende warm water beschikken. Daarom zorgen wij dat uw zonneboiler gekoppeld wordt aan de cv-ketel.

Rendement zonneboiler

ITN Groep werkt onder andere met hoogwaardige zonneboilersystemen uit de Nefit SolarLine serie. Deze zonneboilers van Nefit zijn geheel afgestemd op het Nederlandse klimaat en hebben een hoog rendement. Zelfs bij een typisch Hollandse bewolkte dag. De goed geïsoleerde boiler heeft een gesloten circuit die het water kan verwarmen en warm houden tot 80 á 90 graden. Op de dagen met minder zonlicht springt de aangesloten cv-ketel bij om het water verder te verwarmen. Hierdoor bespaart u jaarlijks tot 60% op het verbruik van aardgas!

Zonneboiler installeren

Wij plaatsen zonneboilers op zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Ook voor uw huis is er een geschikte toepassing beschikbaar. Zo kunnen we zonneboiler inzetten voor het verwarmen van het water, maar ook voor de verwarming van uw woning. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen, zodat we samen kunnen kijken of het installeren van een zonneboiler een passende oplossing is. Niet voor iedere woning levert een zonneboiler het meeste rendement. Daarom kijken wij graag samen met u welke stappen genomen moeten worden om uw woning te verduurzamen.

Zonneboiler met subsidie aanschaffen

Tot 2021 geldt een subsidieregeling als u een zonneboiler wilt kopen. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type zonneboiler, maar de vergoeding ligt gemiddeld rond de €650,- bij de aanschaf van een zonneboiler. Profiteer daarom nu van de gunstige regeling en neem contact op voor een afspraak!

Neem contact op met ITN Groep. Dan kijken we samen welke toepassing het meeste rendement op uw investering biedt en welke toepassing en beste bij uw woning past.

Contact opnemen met ITN