Expertises

Beschermd: Warmtepompen

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

warmtepomp installateur

Lucht Water Woningbouw

Hoogste subsidieklassen

Alle Ecodan-systemen beschikken over een A++-label en komen daarom in aanmerking voor de hoogste subsidieklassen van de Investeringssubsidie Duurzame Energie. De nieuwe generatie Ecodan lucht/water-warmtepompen biedt voor ieder project een passende oplossing. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, renovatieproject of een woningcomplex. Van een woonhuis tot grote cascadeopstelling in de utiliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet voor niets is Ecodan het meest gekozen klimaatsysteem in individuele en seriematige woningbouw, huur én koop.

lucht water warmtepomp

Lucht Water Utiliteit

Hoge Betrouwbaarheid

De ingebouwde back-up functie bij deze lucht water utiliteit zorgt voor nog meer zekerheid. Bij een storing van een van de compressoren blijft de andere compressor draaien om stilstand van het systeem te voorkomen. De kwaliteit van deze warmtepomp garandeert een extreme betrouwbaarheid en is specifiek ontworpen voor toepassingen met een grote warmtevraag. Ook de rotatiefunctie is standaard. Bij gebruik van meerdere units kunnen deze om-en-om draaien. Dat maakt deze warmtepomp breed inzetbaar voor warmteverwarming en de verwarming van sanitairwater.

co2 lucht water warmtepomp

Co2 Lucht Water Woningbouw

Duurzame warmtepomp keuze

Deze nieuw ontwikkelde warmtepomp gebruikt CO2 als koudemiddel. In tegenstelling tot traditionele koudemiddelen tast dit milieuvriendelijke en natuurlijke koudemiddel bij emissie de ozonlaag niet aan. Voor warm tapwater is deze specifiek ontwikkelde CO2 lucht water warmtepomp geschikt. Additioneel is er de mogelijkheid om deze warmtepomp als ondersteuning in te zetten voor ruimteverwarming. Zowel het vermogen als het ontwerp van deze warmtepomp is afgestemd op gebruik binnen de woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie. De buitenunit is discreet te plaatsen en heeft een toonaangevende geluidsarme werking. Naast toepassing in de woningbouw is deze ook in te zetten voor warm tapwater binnen bijvoorbeeld huisarts- of tandartspraktijken of kleinere horecabedrijven.

Co2 lucht water utiliteit

Co2 Lucht Water Utiliteit

Hoog rendement

Deze CO2 lucht water utiliteit is speciaal ontwikkeld om een groot volume aan warm tapwater te produceren. De warmtepomp bewijst zijn kracht dan ook binnen commerciële en industriële toepassingen. Overal waar een grote behoefte is aan warm water levert de CO2 warmtepomp betrouwbare prestaties. Naast betrouwbaarheid levert de CO2 lucht water utiliteit ook uitstekend rendement. Mede door de nieuwste scroll-invertercompressor. Verder zorgt de unieke warmtewisselaar voor een maximale warmteoverdracht. De gepatenteerde warmtewisselaar bestaat uit een getwiste waterleiding waar de koudemiddelleiding spiraalvormig omheen gewikkeld is. Hiermee wordt het warmtegeleidingsoppervlak vergroot. Ook zorgt het voor een versnelling van het turbulentie-effect en blijft het drukverlies in de warmtewisselaar beperkt.

bodem warmtepomp

Water Water Woningbouw

Compacte afmetingen en licht in gewicht

De water water bodemwarmtepomp komt in Nederland perfect tot zijn recht. Het compacte formaat maakt het mogelijk deze ook in kleinere ruimtes te installeren. Binnen de compacte behuizing zijn alle benodigde componenten voor werking en aansluiting van de warmtepomp aangebracht. Alle leidingen bevinden zich aan de bovenzijde van de unit. In vergelijking met alternatieve oplossingen is de warmtepomp bovendien laag in gewicht. Ook is de separate warmtepompmodule eenvoudig uit te nemen en weer te plaatsen. Dit maakt transport en installatie eenvoudiger. Ook is er bij het ontwerp naast de efficiëntie en duurzaamheid sterk gefocust op het minimaliseren van het geluidsniveau en heeft dit model een van de laagste geluidsniveaus in de markt. De stille modus staat daarbij garant voor een ongestoorde nachtrust.

mitsubishi bodem warmtepomp

Water Water Utiliteit

Stand alone of in cascade

Deze water water utiliteit warmtepomp kan energie onttrekken uit bodem, grondwater, een naastgelegen rivier of bijvoorbeeld restwarmte. Dus is zowel geschikt voor een open als gesloten bronsystemen. Dit model is ontwikkeld als monoblock voor een grote warmtevraag. Meerdere warmtepompen kunnen in cascade worden opgesteld en door de invertertechniek modulerend opereren. Hierbij kan tot 960 kW vermogen worden gerealiseerd. Onze warmtepompen zijn extreem betrouwbaar. Door twee aparte koudemiddelencircuits is er de zekerheid dat bij een storing in één van de circuits altijd nog 50% vermogen kan worden geleverd. Bij een installatie met meerdere units verdeelt de ingebouwde rolatiefunctie de draaiuren over meerdere units. Zo wordt een optimale levensduur van de units gegarandeerd. De warmtepomp levert watertemperaturen tot 65 graden zonder bijverwarming. Dat maakt dit model geschikt voor ruimteverwarming en warmtapwater in met name de utiliteitsbouw. Maar ook binnen andere omgevingen zorgt de warmtepomp voor warmte met zeer hoog rendement. Ook is dit model geschikt voor passieve koeling bij gebruik van een gesloten bronsysteem.

Contact opnemen met ITN