Expertises

Warmtepompen

Warmtepomp installateur in Zeeland

Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van elektriciteit, maar wel minder dan bij elektrisch verwarmen zonder warmtepomp. U verwarmt het huis of het kantoor met een hybride of een volledig elektrische warmtepomp. Wanneer u het huis of bedrijfspand goed geïsoleerd heeft, werkt de warmtepomp het best. Heeft u advies nodig van een expert? Dan is ITN Groep uw warmtepomp installateur in de buurt.

Diverse warmtepomp modellen voor woningen en bedrijfspanden

Hybride warmtepompen halen warmte meestal uit de buitenlucht. Een volledige warmtepomp kan ook andere bronnen gebruiken. Warmtepompen bestaan er in diverse en ook all-electric modellen. De modellen kunnen worden uitgevoerd als monovalent of hybride warmtepomp. ITN Groep is de warmtepomp installateur voor particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijfspanden in en rondom de provincie Zeeland.

Voor meer en uitgebreide informatie over welke warmtepomp geschikt is voor u, adviseren wij om contact op te nemen. Onze ITN adviseurs kunnen u namelijk uitgebreid informeren. U vindt meerdere van onze modellen met bijhorende informatie op deze pagina.

warmtepomp installateur contact

 

lucht water warmtepomp installateur

Lucht Water Warmtepomp

Hoogste subsidieklassen

Alle lucht water warmtepomp systemen beschikken over een A++-label en komen daarom in aanmerking voor de hoogste subsidieklassen van de Investeringssubsidie Duurzame Energie. De nieuwe generatie lucht/water-warmtepompen biedt voor ieder project een passende oplossing. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, renovatieproject of een woningcomplex. De mogelijkheden zijn eindeloos.

warmtepompen

Hybride warmtepomp

Verduurzamen van de verwarming

Wilt u graag uw verwarming verduurzamen? Dan is het installeren van een hybride warmtepomp vaak een goede optie. In een hybride systeem werken de cv-ketel en warmtepomp samen om uw huis van warmte en warm water te voorzien. Dit bespaart veel gas: u heeft nog maar een derde nodig van wat u nu verbruikt.
Een warmtepomp gebruikt een duurzame bron, zoals de buitenlucht, om de woning te verwarmen. De warmtepomp zelf werkt op elektriciteit. Voor elke kW stroom die u erin stopt, levert de warmtepomp 5 kW aan warmte. Omdat de cv-ketel alleen bijspringt als het heel koud is of als u warm water gebruikt, bespaart u al snel 60% op de gasrekening. In combinatie met groene stroom is uw warmtepomp CO2-neutraal. Wij bespreken graag van te voren wat u moet weten voordat u een hybride warmtepomp aanschaft.

ventilatie warmtepomp

Ventilatie warmtepomp

Kant en klare oplossing

In ons assortiment hebben we een compleet uitgeruste modulerende ventilatielucht/water combi warmtepomp die bij uitstek geschikt is voor toepassing in een all-electric woning of appartement. De warmtepomp biedt een kant-en-klare oplossing biedt voor het leveren van ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater en wint hiervoor heel efficiënt warmte terug uit ventilatielucht. Met behulp van de luchttoevoer module is het bovendien mogelijk om – net als bij een WT-systeem – toevoerlucht voor te verwarmen. De warmtepomp heeft een stijlvol uiterlijk en is dankzij de ingebouwde boiler van 180 liter en de complete uitvoering eenvoudig te installeren. De inverter van de warmtepomp zorgt ervoor dat de levering van warmte perfect wordt afgestemd op de vermogensvraag en waarborgt daarmee een hoog rendement. Bovendien kan deze warmtepomp worden aangesloten op zonnepanelen en op andere externe energiebronnen. Door de toepassing van slimme technologie geeft hij u controle over uw energieverbruik en maakt hij een essentieel onderdeel uit van uw comfortinstallatie. De efficiënte regeling biedt een comfortabel binnenklimaat en houdt daarbij tegelijkertijd rekening met het milieu.

bodem combi warmtepomp

Bodem combi warmtepomp

Duurzame warmtepomp keuze

De brine/water bodem combiwarmtepomp is bijzonder geschikt voor nieuwbouw en heeft niet meer ruimte nodig dan een vrieskast. In de compacte toestellen bevindt zich alles wat nodig is voor verwarmen, koelen en het bereiden van warmtapwater. Een buffervat voor warm tapwater met een inhoud van 180 liter is reeds geïntegreerd en zorgt op ieder moment van de dag voor voldoende warm water. Het toestel kan flexibel worden opgesteld, aangezien alle aansluitingen zich boven op het toestel bevinden en alle instellingen aan de voorkant van het toestel kunnen worden doorgevoerd. De combi warmtepomp wordt daar toegepast waar een all-in-one oplossing vereist is, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat.

vrv/vrf utiliteit

VRV/VRF Utiliteit systemen

Systeem met hoog rendement

Het VRV/VRF utiliteit systeem is een compleet warmtepompsysteem. De lijn is speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot grote toepassingen. Hoge prestaties en een optimale efficiëntie gaan samen met een zeer hoog comfort. Plus de mogelijkheid tot zeer specifieke, individuele regelbaarheid. Het uitgebreide programma kan ingezet worden voor koelen, verwarmen, ventileren, warmteterugwinning en warmtapwater.

De modulaire ontwerpbenadering zorgt voor een optimale afstemming tussen alle componenten. Naast installatiegemak garandeert het de zeer hoge rendementen, betrouwbaarheid en comfort. De lijn bestaat onder andere uit:

  • Luchtgevoerde warmtepompen
  • Watergevoerde warmtepompen
  • Geavanceerde BC Controllers
  • Een breed scala aan binnen-units en luchtgordijnen
  • Koppelingen voor luchtbehandelingskasten
  • Boosterunits voor warmtapwaterbereiding
  • Heat Exchangers voor vloerkoeling en -verwarming
  • Een uitgebreide reeks lokale, centrale en webbased regelingen, klimaatbeheersystemen en opties voor monitoring

In gesprek met een warmtepomp installateur en adviseur

Voor meer en uitgebreide informatie over welke warmtepomp geschikt is voor u, adviseren wij om contact op te nemen. Onze ITN adviseurs kunnen u namelijk uitgebreid informeren.

Contact opnemen met ITN