ITN-Berichten

U bent hier:

Monteur W-installaties Daniël in beeld

Monteur W-installaties Daniël in beeld

Daniël kwam 2 jaar geleden bij ITN Groep werken en startte toen in de functie leerling-monteur. Ondertussen werkt hij fulltime als monteur aan W-installaties.

Daniël, van leerling monteur naar monteur W-installaties

W staat bij ITN Groep voor werktuigbouwkunde. Hieronder vallen water-, riolering-, gas-, koeling-, sanitair-, ventilatie- en verwarmingsinstallaties. Deze installaties worden door onze monteurs geïnstalleerd en klaargemaakt voor gebruik, er worden storingen opgelost en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan deze installaties uitgevoerd.
Daniël woont met zijn gezin in Vlissingen en woont dus in de regio waar hij werkt. Hij werkt namelijk aan W-installaties op verschillende locaties binnen de provincie Zeeland.

chevron-left
chevron-right

Monteur werktuigbouwkundige installaties bij ITN Groep aan het woord

We stelden Daniël de vraag welke werkervaring bij ITN Groep hem tot nu toe het meeste bij is gebleven. “Ik ben begonnen als hulpmonteur en wat ik ondertussen geleerd heb is om zoveel mogelijk van de diverse projecten op te steken, van het werk en te leren van de collega's. De specifieke projecten die bij mij blijven hangen zijn toch wel de losse woningen en renovaties. Op deze plekken leer je om oplossingsgericht te denken en te handelen, vaak ook ‘out of the box’ om tot de beste oplossing te komen. Uiteindelijk kan je van een bestaande installatie of situatie iets moois maken dat toekomstbestendig is. Ik ben een monteur die eerst goed nadenkt voordat ik aan de slag ga en het werk daarna pas uitvoert."

Ontwikkelen en leren tijdens je dagelijkse werk

Bij ITN Groep investeren we in het ontwikkelen van onze medewerkers. Zeker als ze specifiek aangeven deze behoefte te hebben. Iedere medewerker heeft een andere ontwikkel of ondersteunende behoefte. Wij proberen als bedrijf zo goed mogelijk aan deze behoeftes gehoor te geven en daar naar te handelen. Daniël heeft aangegeven nog verder te willen groeien in zijn functie en hier houden we dus rekening mee. Zijn uiteindelijke doel is om op zelfstandige basis een complete installatie klaar te maken voor gebruik. Wanneer hij dit doel heeft bereikt, kan hij doorgroeien naar een functie als leidinggevende monteur W-installaties. Dit is een mogelijkheid die wij hem kunnen bieden. Zo is zijn toekomst en het welzijn van zijn gezin gegarandeerd met een uitdagende baan bij ITN Groep.

Werken en leren bij ITN Groep?
ITN-
Bedrijfsinformatie-Medewerkers

Bedrijvenvoetbaltoernooi te Nieuwdorp

Wij namen met 2 teams deel aan het SVN bedrijvenvoetbaltoernooi op 8 mei j.l. Met maar liefst 20 deelnemende bedrijven en zo'n 200 voetballers was het een ware happening op het sportcomplex. Een resultaat om...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram