ITN-Berichten

U bent hier:

Totaalinstallateur voor particuliere woningen en bedrijfspanden

Totaalinstallateur voor particuliere woningen en bedrijfspanden

Een ‘op maat advies’ en berekening door een totaalinstallateur

Een goed begin is het halve werk, zeker als totaalinstallateur. Juist nu de energietransitie steeds meer vorm krijgt en E- en/of W-installaties gerealiseerd worden in particuliere woningen, kantoren en bedrijfspanden is dit gezegde van toepassing. Het gaat namelijk om toekomstgerichte en belangrijke investeringen. Maar ook omdat we onze klant vanaf het advies tot de realisatie zo breed mogelijk willen en kunnen helpen, is het noodzakelijk om bij de klant zelf een inventarisatie uit te voeren. Dit om de juiste inschatting te kunnen maken m.b.t. je wensen en de te verwachte werkzaamheden, maar ook om de gepaste installaties en materialen te selecteren. Een dergelijk advies van een totaalinstallateur van E- en W-installaties voor particuliere en zakelijke klanten vormt een goede basis voor uw vraagstuk over de installatie.

Onderscheidend vermogen als totaalinstallateur

Concreet betekent dit dat je voor zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties advies krijgt bij ons en ook installeren en onderhouden voor jouw. Kortom, je bent bij ons altijd aan het juiste adres. Wij voorkomen zelfs storingen door preventief onderhoud aan de installaties uit te voeren. Hiervoor bieden wij je service- en onderhoudsabonnementen aan. Dit ter voorkoming van een storing op gebied van water, de riolering, gas, koeling, sanitair, de ventilatie en/of de verwarming! Natuurlijk als je enkel een storing hebt zijn wij er om te helpen. Kan de storing niet wachten en is deze urgent? We zijn voor spoedstoringen zelfs 24/7 bereikbaar. Wij zijn je tenslotte als totaalinstallateur graag snel en professioneel van dienst! 

Advies en realisatie werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties

Wanneer je advies over werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties van ons wenst, komt u wellicht in contact met Toni Schutte. Hij werkt namelijk als adviseur verkoop en verzorgt na het adviesgesprek ook de calculatie. Zodra het offerteproces voorbij is en is omgezet naar een uit te voeren opdracht regelt hij ook de inkoop van diverse producten die nodig zijn om de opdracht vlot uit te voeren. Zodra alles helder is en voorbereid, gaan er binnen ITN Groep diverse afdelingen aan de slag. Maar eerst dus een adviesgesprek met Toni zelf. Met zijn ruim 13 jaar ervaring binnen ons bedrijf kan hij jouw namelijk precies vertellen wat er nodig is om W&E installaties te vernieuwen, onderhouden of aan te schaffen. Hij bekijkt de situatie ter plekke en stelt op basis van dit bezoek zijn advies op. Indien het nieuwbouw betreft, is het een andere situatie. Dit legt hij graag zelf uit aan de hand van een voorbeeld. 

Nieuwbouw kantoorpand de Zeeuwse te Middelburg

Toni Schutte aan het woord: “Als ITN Groep hebben wij de Werktuigbouwkundige en Elektrotechnische installatie mogen verzorgen van het "Energieneutraal kantoorpand de Zeeuwse verzekeringen te Middelburg". In het kader van duurzaamheid wilde de Zeeuwse Verzekeringen aan alle geldende voorwaarden voldoen met een hoogwaardig programma van eisen voor hun kantoorpand. Het geheel hebben wij als partner in een bouwteam mogen verzorgen. Het voortraject was een grote maar ook mooie uitdaging waarin wij als totaalinstallateur uitgebreid onze expertises konden inzetten. Denk aan de uitwerking van de calculatie, het plan van aanpak opstellen, de meest passende installatie te selecteren om ter afsluiting de door ons aanbevolen installatie te presenteren. In het voortraject zijn wij zelfs samen met twee andere installateurs uitgenodigd. Uiteindelijk mochten wij de opdracht uitvoeren."

Bekijk het project

Het verzorgen van de presentatie aan de architecten en opdrachtgever was hét moment om ons als ITN Groep te onderscheiden. Dit geheel hebben Johan Nieuwenhuijse, Technisch Directeur, en ik op ons genomen. Middels een scorematrix op bovenstaande punten werd je toegelaten in het bouwteam of viel je erbuiten. In de scorematrix hebben wij als ITN Groep de maximale score behaald en uiterst positief gescoord. Dat zijn momenten die bijblijven. Een kantoorpand als dit realiseren op een kavel tussen andere bestaande kantoorpanden was een behoorlijke uitdaging. De klimaatinstallatie met aardwarmte, grondgebonden bronnen, WTW-dakopstelling met topkoeling en gebouwbeheersysteem waren dan ook fantastisch om uit te werken en verzorgen.”

Een betrokken man en vader

Toni is naast zijn werk een ondernemende, betrokken en sportieve man en vader. Voetbal is al zijn hele leven een hobby en passie. Hij is actief als teammanager bij de jeugd voetbal opleidingen in Zeeland en geniet ook van zijn twee voetballende zonen. Voor hem is het werken met Zeeuwse voetbaltalenten een fantastische ervaring.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram