ITN-Berichten

U bent hier:

Natalja levert altijd top service

Natalja levert altijd top service

Sinds augustus van dit jaar is Natalja van Doorn in vaste dienst bij ITN Groep! Voor ons is ze al een tijdje een bekend gezicht, sinds 2020 werkt ze als zaterdaghulp en later kwam ze als stagiaire bij ons werken. Nadat ze afgelopen juli met vlag en wimpel op school in Kapelle afzwaaide, kwam ze 20 uur per week vast als interieurverzorgster bij ons op kantoor werken. De rest van de week staat ze paraat bij Maros in Goes. ‘Een goede combinatie zo’ zegt ze zelf, want ze zit niet graag stil. 

Haar werkzaamheden zijn heel divers; ze houdt de kantine en kantoren spik en span, sorteert de werkkleding en springt bij in het magazijn wanneer Hans met z’n handen in het haar zit. Natalja is echt een manusje van alles! Op dinsdag en vrijdag wordt er zelfs door haar cup a soup aan je bureau bezorgd! Top service! 

De fjorden en Noorse ongerepte natuur

Natalja is 18 jaar en woont op steenworp afstand van het kantoor in Nieuwdorp. Daar woont ze samen met haar ouders, broers en zus. Ze is vriendelijk, trouw, opgewekt en altijd in voor een grapje! Ook is ze een echte dierenliefhebber; thuis hebben ze 2 honden, Nikky en Benzi, 4 kippen en 3 katten. In haar vrije tijd wandelt ze graag met de honden, een echte hobby is dwarsfluiten en eens per week trekt ze haar judopak aan, iets wat ze al sinds haar 7e jaar doet! Een echte judoka dus! Ondertussen heeft ze al de blauwe band met de bruine slip.

In het weekend spreekt Natalja graag af met vriendinnen of gaat een dagje shoppen in Wijnegem. Heel graag zou Natalja nog eens op vakantie gaan naar Noorwegen, naar die mooie fjorden en ongerepte natuur! Wie weet gaat ze volgend jaar al 😊 Natalja, we wensen je veel succes bij ITN Groep!

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram