ITN-Berichten

U bent hier:

Danny, leidinggevende monteur werktuigbouwkunde bij ITN Groep

Danny, leidinggevende monteur werktuigbouwkunde bij ITN Groep

De functie van ‘leidinggevend monteur’ bij ITN Groep biedt binnen ons dynamische familiebedrijf diverse mogelijkheden. Het is namelijk mogelijk om een leidinggevende w-monteur of e-monteur te zijn. ITN Groep is een leerbedrijf en heeft veel leerlingen in dienst die een BBL opleiding volgen, waarbij ze 1 dag naar school gaan en 4 dagen werken. Bij ITN Groep heb je de mogelijkheid om door te groeien van leerling monteur naar leidinggevend monteur. 

We spraken Danny van de Ketterij in het vernieuwde bedrijfspand te Middelburg waar de Technische Unie zich binnenkort zal vestigen. ITN Groep is in dit bestaande, maar totaal vernieuwde, bedrijfspand aangesteld om alle e- en w- installaties te installeren. Het pand werd gestript tot op de staalconstructie en daarna herbouwd. Later komen we terug op dit project want er is veel over te vertellen. Danny heeft zelf een sterke voorkeur voor werktuigbouwkunde en is werkzaam als leidinggevende w-monteur. Hij stuurt gemiddeld 3 ITN collega’s aan. Het aantal collega's is afhankelijk van het project waarvoor hij verantwoordelijk is.

Leidinggevende w-monteur bij ons installatiebedrijf

Danny werkt sinds 2007 fulltime bij ons bedrijf. Hij woont, voetbalt en brengt zijn vrije tijd door in en rondom Arnemuiden. Maar voor een avontuurlijke en verre reis is hij altijd te porren. Danny vertelt ons met enthousiasme en bijbehorende pretoogjes waarom hij al deze jaren met veel plezier deel uitmaakt van ITN Groep Hij is loyaal aan de directie en zij aan hem, en het teamgevoel waarvoor het familiebedrijf bekend staat, spreekt hem aan. Hij is een belangrijke schakel binnen het ITN team. Hij stuurt w-monteurs en leerling w-monteurs aan, begeleidt ze en helpt ze als meewerkend voorman bij kleinere projecten. Bij grote projecten is aansturen en begeleiden zijn belangrijkste taak. Leerling monteurs die een BBL opleiding doen bij Scalda Goes heeft hij graag op de werkvloer in zijn team. Op deze manier kan hij hen vanaf het begin grondige kennis bijbrengen over werktuigbouwkundige toepassingen binnen ITN Groep projecten en voorbereiden op een verdere loopbaan in hun vak. Sommige leerlingen komen enkele weken voor een snuffelstage terwijl andere leerlingen in dienst zijn van ITN Groep en een BBL opleiding volgen. 

Dagtaken en weekplanningen afstemmen met het ITN team

Danny zijn dagtaak houdt ook in dat hij moet overleggen met uitvoerders van de hoofdaannemer en met een ITN projectleider. Voor het project Technische Unie is Ard de projectleider van ITN Groep. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen van de projectplanning en Danny voor het aanhouden van deze planning. Het is namelijk belangrijk dat het project volgens planning loopt. Naast de complete projectplanning wordt ook de weekplanning goed afgestemd met de situatie op de werkvloer. Danny maakt zelf elke week een planning waar de aanwezige en afwezige medewerkers worden vermeld, hij zorgt ervoor dat de materialen die er nodig zijn worden geïnventariseerd en besteld en bovendien plant hij in welke werken uitgevoerd gaan worden. Op de maandag, voorafgaand aan de werkweek bespreekt hij deze planning met zijn team. Zo is iedereen geïnformeerd wat er die week op de planning staat. Maar niks is zo veranderlijk als een werk in uitvoering en werken met collega’s en om die reden kan er door Danny dagelijks snel geschakeld en bijgestuurd worden als het in de praktijk wat anders verloopt dan gepland. Onvoorziene omstandigheden komen namelijk ook gewoon voor. Zijn uitgangspunt is dat hij samen met zijn team altijd tot een oplossing komt.

chevron-left
chevron-right

Een uitgevoerd ITN project dat Danny bijbleef

“De vakantie appartementen in Zoutelande” , die herinner ik me het best. Dit was Danny’s reactie wanneer we hem vroegen welk project hem het best bij is gebleven uit zijn ITN carrière. Hij doelt op de luxe vakantie lodges die wij in Zoutelande centrum medio 2019 realiseerden. De strakke, en bijna onrealistische, planning kan hij zich zo voor de geest halen en wat hem nog steeds trots maakt als hij aan dit werk terugdenkt. Dat trotse gevoel heeft hij wanneer hij ter plekke komt om onderhoud uit te voeren aan de W-installaties. Zijn ITN team had in die tijd maar 7 maanden om het werk voor de bouwvak af te krijgen, wat een ambitieus doel was. In de nieuwbouw werden 20 lodges en 4 appartementen voorzien van een complete cv-installatie (cv-ketel en radiatoren), waterinstallatie (keuken en badkamer) en ook werd de complete riolering aangelegd. Maar ook in de algemene ruimte, de sauna, fitness en receptie, werd alles op gebied van w en e door het ITN team geïnstalleerd. Een knap stuk vakwerk waarbij we de mogelijkheid kregen om ITN Groep als totaalinstallateur te profileren. ITN was blij dat zij daar waren! 

Bekijk het nieuwbouwproject in Zoutelande

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram