Dakgootpreventie

Is uw dakgoot geregeld verstopt? Heeft u last van vogels onder uw dakpannen? Of heeft u schade aan uw dakgoot? Wij bieden advies op maat voor ieder probleem. ITN Groep is dakgootpreventie specialist in heel Zeeland. Wij garanderen u dat wij u uw dakgoot met de beste materialen beschermen, waardoor uw dakgoot jaren onderhoudsvrij blijft.

 

Dakgootrooster plaatsen

Zorgen bladeren en takjes regelmatig voor een verstopte dakgoot? Wij bieden u een uniek dakgootpreventiesysteem waardoor wij uw dakgoot waterdicht en bladvrij houden. Hiervoor plaatsen wij een dakgootrooster over uw dakgoot heen, zodat de dakgoot vrij blijft van bladeren en takjes. De bladeren en takjes blijven op het rooster liggen, terwijl het water netjes via de dakgoot wordt afgevoerd. Als de bladeren zijn opgedroogd, zorgt de wind ervoor dat het rooster vanzelf wordt schoongeblazen. Hierdoor hoeft u uw dakgoot nooit meer schoon te maken.

Dakgoot beschermen tegen vogels en marters

Wij kunnen uw dakgoot ook beschermen tegen vogels en marters. Dit doen wij door een vogelschroot of marterschroot te plaatsen. Hierdoor kunnen vogels, marters en muizen niet meer in uw dakgoot komen. Daarnaast zorgt deze schroot ervoor dat vogels zich niet meer onder uw dakpannen kunnen nestelen.

Dakgoot repareren of vervangen

Wij verzorgen ook onderhoud, reparaties of vervanging van kunststof of zinken dakgoten. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het repareren van dakgoten met EPDM afdichtingsmateriaal. Hierdoor hoeft u uw dakgoot niet volledig te vervangen en kan hij nog jaren mee. Is uw dakgoot niet meer te repareren? Dan vervangen wij uw dakgoot door een passende kunststof of loden variant. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de hemelwaterafvoer tot aan de riolering wordt nagelopen en waar nodig wordt vervangen. Zo kunt u weer jaren vooruit!

 

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.