Dakgootpreventie

Heeft u geregeld een verstopte dakgoot? Dan heeft ITN Groep de oplossing! Door het unieke systeem van Dakgootpreventie kunnen wij uw dakgoot bladvrij houden. Hiervoor plaatsen wij een dakgootrooster over uw dakgoot heen, zodat uw dakgoot vrij blijft van bladeren en takjes. Hierdoor hoeft u nooit meer uw dakgoot schoon te maken! De bladeren en takjes blijven op het rooster liggen, terwijl het water wel netjes via de dakgoot wordt afgevoerd. Als de bladeren zijn opgedroogd, zorgt de wind ervoor dat het rooster vanzelf schoon wordt geblazen.

Dak beschermen tegen vogels en muizen

Naast een dakgootrooster, kunt u uw dakgoot ook beschermen tegen marters en vogels. Hiervoor kunnen wij een marterschroot of vogelschroot plaatsen. Hierdoor kunnen vogels, muizen en marters niet meer in de dakgoot komen. Daarnaast zorgt deze schroot ervoor dat vogels niet meer kunnen nestelen onder de dakpannen.

Dakgootpreventie dealer

ITN Groep is Dakgootpreventie Dealer in heel Zeeland. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u wordt voorzien van de beste materialen om uw dakgoot te beschermen en blijft uw dakgoot jarenlang onderhoudsvrij.

Dakgoten vervangen of repareren

Naast het plaatsen van de systemen van Dakgootpreventie, verzorgen wij ook onderhoud, reparaties of vervanging van kunststof of zinken dakgoten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het repareren van dakgoten met EPDM afdichtingsmateriaal. Hierdoor hoeft uw dakgoot niet volledig vervangen te worden en kan hij nog jaren mee. Is uw dakgoot niet meer te repareren? Dan vervangen wij uw dakgoot volledig met een passende kunststof of loden variant. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de hemelwaterafvoer tot aan de riolering nagelopen en waar nodig vervangen wordt. Zo weet u zeker dat u weer jaren vooruit kunt!

Advies op maat

Bent u op zoek naar een oplossing voor problemen met de afwatering? Heeft u schade aan uw dakgoot of last van vogels onder de dakpannen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 0113-613353. Wij geven u graag vrijblijvend advies om uw dakgoot waterdicht en bladvrij te houden.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.