ITN Groep gaat verder als 5-sterrenbedrijf

ITN Groep start het nieuwe jaar op met een nieuw directieteam. De nieuwe 5-koppige directie heeft de taken onderling goed verdeeld. Samen met hun medewerkers zijn zij stellig van plan om de groei van ITN Groep te consolideren en door te bouwen op de kernwaarden van het familiebedrijf: hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toekomstbestendige techniek.

Wat niet verandert:

  • De service en klantvriendelijkheid
  • Het innovatieve karakter van de mensen en de organisatie
  • De betrokkenheid bij onze omgeving en maatschappij
  • Ons credo: Toekomstbestendige techniek
  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid

Vijf stappen voorwaarts, 1 stap terug

“We hadden het niet durven dromen: 23 jaar geleden trok ik de stoute schoenen aan en richtte ITN op: Installatie Techniek Niewenhuijse was een feit. Nu nemen vijf van onze kinderen het stokje over. Het zal u niet verbazen dat dit ons, Miep en mij, blij en trots maakt: ITN Groep is een speler van formaat in het Zeeuwse en wij hebben er vertrouwen in dat deze status in de toekomst gehandhaafd blijft.”

5 stappen voorwaarts

 

Nu staat de nieuwe generatie te trappelen om het bedrijf en alle mensen die er werken mee te nemen op reis naar een mooie toekomst.

Zij zijn er klaar voor!

1 stap terug

 

“Zelf doe ik een stapje terug. Ik blijf actief voor ITN Groep, maar het bedrijf gaat over in nieuwe handen. De tijd is er rijp voor.

Ik dank u voor al uw vertrouwen.

Graag tot ziens in 2020”

Hans Niewenhuijse

Even voorstellen

“Onze ouders hebben ITN Groep opgebouwd tot wat het nu is en daar zijn wij hun reuze-dankbaar voor. In stilte is er hard gewerkt aan de overdracht van ITN Groep naar de nieuwe generatie. Wij popelen om voort te bouwen op dat wat onze ouders hebben gerealiseerd; we zijn het hun verplicht. In de toekomst hopen wij nader kennis met u te maken.

Ondertussen stellen wij ons bondig aan u voor. En hoewel er intern dus veel verandert, zult u daar als gewaardeerde relatie weinig tot niets van merken. ITN Groep is en blijft uw vertrouwde installateur uit Nieuwdorp.”

De 5 sterren van ITN Groep

Gert-Jan Nieuwenhuijse

Gert-Jan Niewenhuijse

financieel directeur

Johan Niewenhuijse

technisch directeur

Ard Niewenhuijse

operationeel directeur

Jeanneke Schutte - Niewenhuijse

p&o directeur

Mark Niewenhuijse

facilitair directeur

De ITN familie

Met alleen directie is ITN niet compleet

De directie zet de koers uit en zorgt dat de middelen aanwezig zijn om het werk uit te voeren. De medewerkers van ITN Groep zijn echter de drijvende kracht; zonder hen zou ITN Groep niet kunnen bestaan.

We willen samen met hen als team verder bouwen aan ITN Groep op basis van onze kernwaarden: hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en toekomstbestendige techniek.