Toiletrenovatie

Is uw toilet beschadigd, werkt hij niet meer naar behoren of wilt u andere tegels op de vloer? Wilt u alleen uw toiletpot vervangen of uw volledige toiletruimte vernieuwen? Voor zowel een kleine als een grote renovatie zit u bij ons goed. We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

 

Kleine en grote toiletrenovaties

Wij voeren zowel kleine als grote toiletrenovaties uit. Wilt u alleen uw toiletpot vervangen door bijvoorbeeld een hangtoilet? Geen probleem. Of kiest u voor een volledige renovatie van uw toiletruimte? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze experts kijken graag samen met u naar de staat en de mogelijkheden van uw toiletruimte en adviseren u over de werkzaamheden die nodig zijn. Wij plaatsen nieuwe toiletten, vervangen leidingen, strippen en betegelen de toiletruimte en leggen nieuwe lichtpunten aan. Samen met u bekijken we wat de meest effectieve renovatie is binnen uw budget.

Toiletrenovatie bij waterlekkage

Heeft u een lekkage gehad? Wij maken uw toilet weer als nieuw. Onze specialisten bekijken wat vervangen moet worden en wat behouden kan blijven om uw toilet weer goed te laten functioneren. Heeft u waterschade? Wij repareren het voor u, zodat uw toiletruimte er weer als nieuw uitziet.

Kosten toiletrenovatie

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het renoveren van uw toiletruimte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag uw wensen met u door en maken hier een op maat gemaakt kostenplaatje bij. Uiteraard adviseren we u ook in het gebruik van duurzame materialen en slim gebruik van uw ruimte.

 

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.