ITN-Berichten

U bent hier:

Thim, elektromonteur in opleiding

Thim, elektromonteur in opleiding

Werken en leren op onze projecten binnen Zeeland

Wij stellen graag een ITN elektromonteur in opleiding aan jullie voor: Deze keer is dit Thim Hoogerheide uit Goes! Thim is begin maart gestart bij ITN als leerling elektromonteur. Hij is geswitcht van de bouwopleiding naar elektra omdat het werk niet was wat hij ervan verwacht had. Nadat hij een dagje meegelopen had met een van onze ervaren elektromonteurs wist hij het zeker; ik ga werken bij ITN Groep! Wij hebben hem natuurlijk dan ook aangenomen.

Elektromonteur in opleiding met leidinggevende ambities

Thim is opgegroeid in Goes en woont er nog steeds. In het weekend is Thim te vinden bij zijn vrienden in de zelfgebouwde keet en beleefd daar heel wat gezellige uurtjes! Op dit moment is hij als elektromonteur in opleiding aan het werk op project Timmerplein waar hij het erg naar z’n zin heeft. Zijn ambitie is om door te groeien naar een leidinggevende functie op de bouwplaats. Thim omschrijft zichzelf als een rustig persoon en is avontuurlijk, want skydiven staat op zijn bucketlist. Maar ook reizen door Amerika is een droom die nog uit mag komen.

Thim, heel veel succes bij ITN!

ITN Groep, erkend leerbedrijf

ITN Groep is een SBB erkend leerbedrijf. We hebben zowel leerlingen op elektrotechnisch als op werktuigkundig niveau in dienst. Ieder jaar stromen er jonge leerling-monteurs in, die vervolgens jarenlang aan ons bedrijf verbonden blijven. Heb jij interesse in een BBL leer-werkplek of ben je op zoek naar een uitdagende stage binnen de elektro- of installatietechniek? Stuur dan een e-mail met jouw curriculum vitae naar werkenbij@itngroep.nl.

Wat voor bedrijf is ITN Groep?

We zetten in op innovatieve en duurzame technieken en zijn een echt familiebedrijf. Een bedrijf dat trots is op haar team! Wij beseffen dat wij samen met onze medewerkers ons bedrijf draaiend houden. We hebben ambities en streven altijd naar verbetering. Wij werken met medewerkers die zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch onderlegd zijn en/of de ambitie hebben zich te ontwikkelen tot dat niveau. Natuurlijk geldt dit niet voor alle vacatures. Onze medewerkers werken graag voor en met ons!

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram