ITN-Berichten

U bent hier:

Servicemonteur voor W en E installaties

Servicemonteur voor W en E installaties

Servicemonteurs van ITN Groep verhelpen storingen en voeren onderhoud uit aan W en E installaties bij woningen en bedrijven.  Maar waar staat W en E nou eigenlijk voor? Ruud vertelt je meer over zijn veelzijdige baan en expertises!

Servicemonteur met een ITN glimlach

We hebben het deze keer specifiek over Ruud van Beveren, een welbekend gezicht voor onze klanten. Je herkent hem gelijk aan zijn sprekende glimlach. Ruud is reeds 10 jaar allround ITN service monteur en haalt zijn dagelijkse energie uit zijn passie voor het vak, klanten helpen en hen te woord te staan. Klantcontact is erg belangrijk bij service werk voor ITN, als servicemonteur bestaat de werkdag voornamelijk uit particuliere klanten helpen bij elektra of werktuigbouwkundige storingen. Maar ook structureel onderhoud uitvoeren aan werktuigbouwkundige en elektra installaties bij woningen en bedrijven. Je kunt denken aan onderhoud aan zonneboilers, cv-ketels, domotica, warmtepompen, airco’s , warmte terug win installaties en diverse andere werktuigbouwkundige of elektra producten die wij voor jouw installeerden of die je ooit elders aanschafte. Wil je hier meer over weten? Dan kan onze afdeling service W en E je hier alles over vertellen.

Onderhouds- en storingscursussen om kennis op pijl te houden

Ruud werkt fulltime. Onze service afdeling plant hem structureel in en zo af en toe voert Ruud een storingsdienst uit in de nacht en het weekend. Dit is een verantwoordelijke taak die in beurtrol met zijn collega’s servicemonteur wordt uitgevoerd. Iedereen komt eens aan de beurt tijdens de ITN 24/7 storingsdienst.

Ruud heeft er al een lange loopbaan op zitten en kijkt stiekem ook wel een beetje uit naar zijn pensioen dat er over enkele jaren al is. Sinds hij bij de ITN Groep werkt is er voor hem best wel wat veranderd. Zo is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalinstallateur met vele expertises die aansluiten bij de energietransitie. Dit heeft als gevolg dat er vele expertises bij zijn gekomen en ook diverse collega’s die kennis hebben van deze expertises. Om zijn kennis bij te houden volgt Ruud regelmatig onderhouds- en storings cursussen vooral bij de bekendere cv merken Remeha en Nefit. Zo kan hij iedere klant ook helpen, want ook al zijn de meeste storingen bijna identiek, zit er altijd wel eentje tussen die afwijkt van de standaarden. Daar vertelt hij graag meer over.

Een specialistische storing tijdens routineonderhoud

Ruud vertelt: “Tijdens een routine cv onderhoud bleek het probleem van de storing niet te vinden. De cv gaf een storingsmelding en nadat alles was nagelopen en waar nodig onderdelen vernieuwd, bleef de cv de storing aangeven. Op zo een moment ben ik blij dat we een beroep kunnen doen op Nefit en hun specialistische kennis. Om het probleem nader te bekijken werd er een Nefit specialist, die in de buurt aan het werk was, ingeschakeld. Blijkbaar was er in een ‘ring’ een breuk die niet met het blote oog te zien was. Dit was een afwijkende onderhouds storing. Hierdoor kwam er geen gas in de cv waardoor deze het vervolgens niet deed. De specialist had dit probleem eerder gehad en kon onze klant snel helpen zodat de cv het weer storing loos deed.”

Tijd voor hobby’s en het gezin na een week werk

Ruud vindt zijn werk erg leuk, maar net zo leuk en wellicht wel veel leuker is zijn gezin. Want ook al zijn jongens al lang de deur uit, vindt hij het erg prettig hen in het weekend te zien, wat te klussen samen en gezellig bij te kletsen. Hij reist er het hele land voor door om bij één van hen te zijn. Naast deze tijdsbesteding puzzelt en leest Ruud erg graag en de tijd die hij over heeft, besteed hij aan zijn elektrische trein. En dat laatste gaat hij veel meer doen als het eenmaal tijd is voor zijn pensioen over zo ongeveer 2 jaar! Ter afsluiting deelt Ruud graag met jouw het allerbelangrijkste en leukste item aan zijn werk; klantcontact is voor hem het leukste onderdeel aan zijn werk!

Heb je een elektra, water, gas en/of airco storing of wil je genieten van onze service als totaalinstallateur? Neem dan contact op.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram