Expertises

Verwarmen en koelen

Welk jaargetijde het ook is, het is belangrijk dat uw woning een behaaglijke temperatuur en een goede luchtvochtigheid heeft. Of het nu buiten dertig graden is of juist min vijf graden, u wilt het klimaat in uw woning of kantoor zelf in de hand hebben. Als specialist in klimaatbeheersing helpen wij u graag verwarmen en koelen.

Specialist in koelen en verwarmen

ITN Groep is specialist in zowel het koelen als het verwarmen van een woning. Onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken wat voor u de beste klimaatoplossing is. Denk hierbij aan vloerverwarming, airco, of een ventilatiesysteem. Wij verzorgen de volledige installatie, inclusief slimme thermostaat en eventuele koppelingen met domotica, zodat u uw woning slimmer kunt verwarmen. Ook in bestaande vloeren kunnen wij nieuwe leidingen aanleggen zonder dat de vloer eruit gesloopt moet worden, doordat wij werken met Novatube.

Vervanging zonder sloopwerk

Ook bij renovatiewerkzaamheden hoeft per se de vloer eruit te halen als de verwarmingsleidingen aan vervanging toe zijn. Novatube is hier een prima oplossing voor. Met deze speciale techniek trekken wij nieuwe leidingen door uw vloer. De oude kunststof leidingen worden dan vervangen door kwalitatief gelijkwaardige flexibele buizen. Zo hoeven we geen sleuven in uw vloer te frezen en kunt u nog jaren genieten van een waterdicht verwarmingssysteem.

Lees meer over Novatube

Woning koelen

Is de verwarming in uw woning goed op orde, maar bent u meer op zoek naar verkoeling? Onze specialisten denken graag met u mee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Een ventilatie of airco is in veel soorten en maten toepasbaar. Daarnaast is de slimme techniek daarachter minstens net zo belangrijk om een zuinige klimaatoplossing te bieden.

Neem vrijblijvend contact op

Klimaatregeling op kantoor

ITN Groep draagt niet alleen bij aan een goede klimaatregeling in huis. Ook op kantoor is een constante temperatuur cruciaal om goed te kunnen functioneren. Niets leidt meer af dan een te koud of te warm kantoor. Ook gezonde luchtverversing is hierbij enorm belangrijk. Wij helpen graag bij het inrichten van een gezonde werkplek. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden in uw bedrijf.

Contact opnemen met ITN

Gerelateerde Projecten