Expertises

Verwarmen en koelen

ITN Groep is specialist in het verwarmen en koelen van woningen en kantoorpanden. Welk jaargetijde het ook is, het is belangrijk dat uw woning of kantoor een behaaglijke temperatuur en een goede luchtvochtigheid heeft. Een optimale klimaatbeheersing is hierbij essentieel.

 

Specialist in verwarmen en koelen

Het klimaat in uw woning wilt u zelf kunnen regelen. Onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken wat voor u de beste optie is. Denk hierbij aan vloerverwarming, airco of een ventilatiesysteem. Wij verzorgen de volledige installatie inclusief slimme thermostaat en eventuele koppelingen met domotica. Zo kunt u uw woning nog slimmer verwarmen. Daarnaast werken wij met Novatube. Door deze techniek kunnen wij nieuwe leidingen aanleggen zonder uw bestaande vloer eruit te halen.

Vervangen zonder sloopwerk

Zijn uw verwarmingsleidingen aan vervanging toe? Ook bij dit soort renovatiewerkzaamheden hoeven we uw vloer er niet uit te halen. Novatube is hier een prima oplossing voor. Met deze speciale techniek trekken wij nieuwe leidingen door uw vloer. De oude kunststof leidingen worden vervangen door kwalitatief gelijkwaardige flexibele buizen. Zo hoeven we geen sleuven in uw vloer te frezen en kunt u jarenlang genieten van een waterdicht verwarmingssysteem.

Woning koelen

Is uw woning goed verwarmd, maar bent u juist op zoek naar meer verkoeling in huis? Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Een ventilatiesysteem of airco is er in veel soorten en maten. Minstens net zo belangrijk is de slimme techniek erachter. Wij denken graag met u mee over een klimaatoplossing in uw woning.

Klimaatregeling op kantoor

ITN Groep draagt niet alleen bij aan een goede klimaatregeling in huis. Ook op kantoor is een constante temperatuur belangrijk om goed te kunnen functioneren. Niets leidt meer af dan een te warm of een te koud kantoor. Ook gezonde luchtverversing is hierbij van belang. Wij helpen u graag bij het inrichten van een gezonde werkplek.

 

Contact opnemen met ITN