Service

Bij ITN Groep bent u verzekerd van professionele, deskundige en toekomstgerichte installaties met een uitstekende service.

Storingen

Met onze 24-uursservice is onze storingsdienst altijd bereikbaar. Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben onze vakspecialisten veel kennis in huis. Hierdoor kunnen wij bij storingen snel actie ondernemen, zonder een tweede partij in te schakelen.

Eén aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan voorop. Vanaf de ontwerpfase tot de oplevering zijn wij persoonlijk betrokken. Of het nu gaat om het geven van een specialistisch advies over het klimaat in uw kantoor, het toepassen van agrotechniek in uw loods of domotica in uw woning: wij geven altijd advies op maat. Ook voor tal van andere expertises kunt u bij ons terecht.

Cv-ketel service

Wij bieden ook verschillende mogelijkheden om uw cv-ketel te onderhouden. Met onze service abonnementen hoeft u zelf niet meer naar uw cv-ketel om te kijken.

Beheer op afstand

In uw kantoor of werkplaats van uw bedrijf wilt u niet zonder elektriciteit, verwarming en water komen te zitten. Bij omvangrijke installaties werken we daarom met geautomatiseerde systemen, die we op afstand beheren. Hierdoor sporen we bij storingen het probleem gemakkelijk op en is de storing snel verholpen. Zo heeft u continu toezicht op uw installaties, zonder dat er iemand daadwerkelijk in de ruimte aanwezig hoeft te zijn.

Milieu en klimaat

Er komen steeds uitgebreidere installaties op de markt. Hierdoor krijgt de installatiebranche ook te maken met aangescherpte wet- en regelgeving op het gebied van milieu en klimaat. Door deze eisen wordt er steeds meer specialisme verwacht, zeker als het gaat om controle en onderhoud van installaties. Onze kennis hierin is groot. Onze professionals bieden innovatieve oplossingen die altijd voldoen aan de juiste eisen.

 

Contact opnemen met ITN