Service

  • Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar
  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan voorop
  • Snel schakelen door ruime kennis in huis
  • Toezicht en hulp op afstand

Storingen

ITN Groep is dag en nacht bereikbaar. U bent bij ons verzekerd van professionele en deskundige installatie met uitstekende service. Door onze jarenlange ervaring en investering in goede trainingen, hebben onze vakspecialisten veel kennis in huis. Hierdoor kunnen we bij storingen snel schakelen, zonder een tweede partij in te schakelen.

Advies op maat

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Bij ITN Groep heeft u één aanspreekpunt die u van A tot Z ontzorgt. We geven advies op maat waarbij u bent verzekerd van onze persoonlijke betrokkenheid vanaf de ontwerpfase tot de oplevering. Of het nu gaat om het toepassen van domotica in een woning of sportcentrum, specialistisch advies over het klimaat in uw kantoor of advies over agrotechniek bij bewaarloodsen. Ook voor elektrotechniek en sanitair bent u bij ITN Groep aan het juiste adres.

Beheer op afstand

U wil niet zonder elektriciteit, verwarming of water komen te zitten in uw kantoor, sportcentrum of op de werkplaats van uw bedrijf. Daarom werken we bij omvangrijke installaties met geautomatiseerde systemen die we op afstand beheren. Hierdoor sporen we bij storingen het probleem gemakkelijk op en is het snel verholpen. Zo heeft u continu toezicht op uw installaties, zonder dat er fysiek iemand aanwezig hoeft te zijn in de ruimte.

Milieu en klimaat

Er komen steeds uitgebreidere installaties op de markt. De installatiebranche krijgt hierdoor ook te maken met aangescherpte wet- en regelgeving als het gaat om milieu en klimaat. Door deze eisen wordt er steeds meer specialisme verwacht, zeker op het gebied van controle en onderhoud van installaties. De kennis van onze specialisten hierin is groot. De professionals van ITN Groep bieden innovatieve oplossingen die voldoen aan de juiste eisen. Met een gerust hart geeft u dit aan ons uit handen.

Meld u aan voor service en onderhoud van ITN