Expertises

Cv-ketel onderhoud

Het goed onderhouden van uw cv-ketel is erg belangrijk. Zo gaat uw cv-ketel langer mee. Ook verkleint u hiermee de kans op storingen en gevaren zoals koolmonoxidevergiftiging. ITN Groep is specialist in het onderhouden en repareren van cv-ketels. Ook voor de aanschaf van nieuwe cv-ketels kunt u bij ons terecht.

 

Cv-ketel installateur

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel en zoekt u een professionele installateur in Zeeland? Onze specialisten helpen u graag. ITN Groep heeft een groot aanbod cv-ketels van Nefit in het assortiment. Bij het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk om eerst al uw wensen in kaart te brengen. De grootte van uw woning en uw gezinssituatie bepalen uiteindelijk welke cv-ketel voor u het meest geschikt is. Maar ook de comfortbeleving en de mate van energiebesparing zijn belangrijk om mee te nemen in uw overwegingen. We adviseren u graag over de cv-ketel die het beste bij uw situatie past.

Onderhoud aan uw cv-ketel

Bij ITN Groep zit u niet vast aan hoge (maand)bedragen of een duur onderhoudscontract voor uw cv-ketel. We vinden het belangrijk dat u als klant zelf kunt kiezen wat u fijn vindt. Bij ITN Groep heeft u de keuze uit verschillende onderhoudscontracten voor uw cv-ketel. Met ons voordelige uurtarief houden we de kosten voor het onderhoud aan uw cv-ketel altijd laag. Ook weet u met onze onderhoudscontracten altijd precies waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Reparatie en storingen

Werkt uw cv-ketel niet meer naar behoren of heeft u geen warm water meer? Dan kan het zijn dat uw cv-ketel gerepareerd of vervangen moet worden. Heeft uw cv-ketel een storing? Ook dan staan we altijd voor u klaar. Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar. Als klant van ITN Groep kunt u erop rekenen dat een van onze vakmannen binnen 24 uur bij u langskomt.

 

Contact opnemen met ITN