Expertises

Cv-ketels

Een cv ketel is een investering voor lange termijn. Het goed onderhouden van uw cv-ketel is om die reden erg belangrijk. Zo gaat uw cv-ketel langer mee. Ook verkleint u hiermee de kans op storingen en gevaren zoals koolmonoxidevergiftiging. ITN Groep is specialist in het onderhouden en repareren van cv-ketels. Maar ook voor de aanschaf van nieuwe Nefit cv-ketels en installatie van deze cv ketel(s) bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u verder want onderaan deze pagina staan de meest voorkomende Nefit cv ketels uit ons assortiment. 

Cv ketels onderhoud, aankoop en installatie

Preventief onderhoud aan uw cv-ketel

Bij ITN Groep zit u niet vast aan hoge (maand)bedragen of een duur onderhoudscontract voor uw cv-ketel. We vinden het belangrijk dat u als klant zelf kunt kiezen wat u fijn vindt. Bij ITN Groep heeft u de keuze uit verschillende onderhoudsabonnementen voor uw cv-ketel. Met ons voordelige uurtarief houden we de kosten voor het onderhoud aan uw cv-ketel altijd laag. Ook weet u met onze onderhoudsabonnementen altijd precies waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Reparatie & storingen oplossen of een cv-ketel aankopen

Werkt uw cv-ketel niet meer naar behoren of heeft u geen warm water meer? Dan kan het zijn dat uw cv-ketel gerepareerd of vervangen moet worden. Maar misschien heeft uw cv-ketel een storing die u zelf kunt oplossen? Of wilt u toch liever dat er een ITN monteur langskomt? Dan staan we voor u klaar. Met onze 24-uursservice is onze storingsdienst altijd bereikbaar.

De kosten om een storing te verhelpen buiten onze kantoortijden zijn wel aanzienlijk hoger. Dus indien een storing kan wachten tot een werkdag, bent u voordeliger uit. Als klant van ITN Groep kunt u erop rekenen dat een van onze vakmannen binnen 24 uur bij u langskomt.

Contact opnemen met ITN

 

 

Cv-ketel installateur

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel en zoekt u een professionele installateur in Zeeland? Onze specialisten helpen u graag. ITN Groep heeft een groot aanbod cv-ketels van Nefit in het assortiment. Bij het uitzoeken van een nieuwe cv-ketel is het belangrijk om eerst al uw wensen in kaart te brengen. De grootte van uw woning en uw gezinssituatie bepalen uiteindelijk welke cv-ketel voor u het meest geschikt is. Maar ook de comfortbeleving en de mate van energiebesparing zijn belangrijk om mee te nemen in uw overwegingen. We adviseren u graag over de cv-ketel die het beste bij uw situatie past.