CV-ketel onderhoud

Periodiek onderhoud aan uw cv ketel is belangrijk. Door goed onderhoud kunt u erop rekenen dat uw cv ketel optimaal en zuinig functioneert. Bovendien zorgt periodiek onderhoud ervoor dat uw ketel langer meegaat en verkleint u de kans op storingen en gevaren als koolmonoxidevergiftiging.

Zeker bij oudere cv-ketels is het van belang om de onderdelen regelmatig te laten reinigen, na te lopen en waar nodig te laten vervangen. Installatiebedrijf ITN Groep ontzorgt u graag bij het onderhoud van uw cv ketel. Is het tijd voor uw jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbeurt? Dan zal ITN contact met u opnemen om de cv-onderhoud afspraak in te plannen.

Onderhoudscontract cv-ketel

Bij ITN zit je niet vast aan vaste maandbedragen en een cv onderhoudscontract. Wij vinden het belangrijker om een goede relatie op te bouwen met u als klant. U krijgt alleen een factuur van uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte onderdelen, zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Door ons voordelige uurtarief weten wij de kosten laag te houden, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Cv-ketel reparatie

Werkt uw cv-ketel niet meer naar behoren of heeft u geen warm water meer? Uiteraard kunt u dan altijd terecht bij ITN Groep. Uiteraard heeft u als geregistreerde klant van ITN voorrang bij een cv-storing. Daardoor kunnen wij garanderen dat wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan voor uw cv reparatie.

Cv-ketel storing

Heeft u een cv-ketelstoring? Vaak kunt u zelf het probleem via Google achterhalen door uw storingscode in te voeren in Google en kijken wat u zelf kunt doen. Uiteraard kunnen wij u daar ook bij helpen. Hiervoor kunt u onze storingsdienst bellen en dan zorgen wij dat er binnen 24 uur een vakman van ITN Groep voor de deur staat.