Slimme en zuinige veldverlichting van topniveau voor SV Nieuwdorp

Vanaf woensdag 7 november behoort SV Nieuwdorp bij de top. Qua verlichting wel te verstaan. ITN Groep heeft in de afgelopen weken nieuwe LED veldverlichting mogen installeren van het innovatieve bedrijf Zumtobel. Dit bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor de verlichting van voetbalstadion Wembley in Londen. Hierdoor is de verlichting van de velden van SVN van topniveau.

Slimme verlichting

De nieuwe LED verlichting maakt gebruik van dezelfde bekabeling, maar is wel slimmer gemaakt. De verlichting wordt namelijk draadloos aangestuurd en is op afstand te bedienen via smartphone of tablet. Hierdoor kun je op afstand het licht dimmen. Zo kan eenvoudig worden overgeschakeld naar sfeerverlichting of kan voor trainingen een andere lichtintensiteit ingesteld worden.

Kostenbesparing van 75%

Van tevoren zijn uitgebreide lichtberekeningen gedaan om een zo goed mogelijke verdeling van de lichtopbrengst te krijgen. Bij de keuze voor de LED leverancier is gekeken naar de besparing op stroomverbruik. Met andere LED-oplossingen en andere leveranciers kwam de energiebesparing niet boven de 35%. De verlichting die ITN Groep heeft aangelegd, levert echter een energiebesparing op van 75%!

 

Wilt u ook besparen op verbruik of slimmer omgaan met verlichting en klimaat? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.