ITN-Berichten

U bent hier:

Kapotte CV-ketel?

Een kapotte CV-ketel! Wat kan ik doen?

Met een kapotte CV-ketel zit je waarschijnlijk in de kou. Als de CV-installatie kapot gaat, is dat natuurlijk alles behalve leuk en zeker niet wanneer het net erg koud is. Afgelopen periode merkten we bij ITN dat er veel meldingen binnen kwamen van kapotte CV-ketels. Dit kwam mede omdat er meer van de ketel werd gevraagd door de koude temperatuur buiten, maar ook regelmatig door achterstallig onderhoud. En aan dit laatste kun je zelf wat doen.

Meer storingsmeldingen bij koud weer

Als CV installateur en reparateur, voor Zeeuwen met een CV-ketel of warmtepomp, wordt de druk bij ons ook opgevoerd omdat er veel meer storingsmeldingen binnenkomen. Gelukkig hebben wij als installatiebedrijven monteurs in dienst die het verplichte certificaat in huis hebben, want enkel zo konden wij onze klanten helpen. Maar voor vele storingen geldt, dat je het zelf had kunnen voorkomen of oplossen. Hieronder onze tips.

Onze gratis tips voor bestaande en nieuwe klanten blijft:

Laat een jaarlijks onderhoud aan de installaties zoals de CV-ketel uitvoeren. Dit voorkomt storingen en indien er wel een installatie kapot gaat, kunnen onze monteurs veel sneller helpen. Wij hebben een bel/mail abonnement dat kosteloos is voor bestaande klanten. Wij bellen of mailen jou om aan te geven dat onderhoud ingepland moet worden. Bekijk ze even en sluit deze gelijk af.

De ITN onderhoudsabonnementen voorkomen storingen

Service abonnementen bekijken

Check eerst zelf je storingsmelding

Voor je een storing meldt, adviseren wij jou de CV-ketel storing checklist door te lopen. In vele gevallen los je namelijk zelf een storing op en dat voorkomt onnodige kosten.

CV-ketel storing checklist

Lees het media bericht op Omroep Zeeland over kapotte CV-ketels 

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram