ITN-Berichten

U bent hier:

Airco installatie Mitsubushi Electric AY-series voor thuis en op kantoor

Airco installatie Mitsubushi Electric AY-series voor thuis en op kantoor

Het gestileerde uiterlijk van deze Mitsubushi Electric AY-serie wandunit past perfect in elk modern interieur. De matte afwerking zorgt voor een ingetogen uiterlijk. Met de compacte afmetingen bespaar je ook nog eens op ruimte. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden. Of je nu werkt, speelt, woont of slaapt.

Mitsubushi Electric AY-serie, de stilste airco unit

Een rustige, ontspannende ruimte is binnen bereik. Het bedrijfsgeluid is 18 dB (25/35-klasse). Dat is zo zacht dat je zou kunnen vergeten dat de air­­conditioner aanstaat.

V-blokkeerfilter

Het V-blokkeerfilter met antiviruswerking voorkomt voor 99% vastzittende virussen en andere schadelijke stoffen zoals bacteriën, schimmel en allergenen. Het elektrostatische filter van twee lagen niet-geweven stof kan effectief kleine deeltjes uit de lucht halen en verwijderen uit de ruimte.

Dual Barrier Coating

De Dual Barrier-coating van Mitsubishi Electric voorkomt dat stof en vet zich ophopen aan de binnenkant van de binnen-unit, waardoor de airconditioner schoon blijft. Hydrofiel materiaal voorkomt olievlekken en stofnesten

chevron-left
chevron-right

De standaardlijn voor compacte en grote ruimtes

Bij het uitzoeken van een airconditioner kijk je eerst naar de ruimte die je wilt verwarmen of koelen. Is de ruimte groot (woonkamer met hoog plafond), dan heb je meer vermogen nodig. Is de ruimte compact zoals bijvoorbeeld een kinderkamer, dan heb je minder vermogen nodig. Daarom hebben we in onze standaardlijn modellen die passen bij elke ruimte. Het nieuwste Mitsubishi Electric model MSZ-AY is daar een geschikt voorbeeld van. Zijn de ruimtes heel groot, dan raden we aan onze MSZ-AP-60 aan. Wil je weten welke unit precies bij jouw ruimtes past? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Beknopte specificaties MSZ-AY

Checkmark Compacte afmetingen voor onopvallende installatie
Checkmark Hoge energie-efficiëntie tot A+++ / A++ in koel- en verwarmingsmodus
Checkmark MSZ-AY binnen-units zijn ook geschikt voor Multi split-toepassingen met R32
Checkmark Standaard uitgevoerd met geïntegreerde WiFi
Checkmark Wit matte afwerking

Bekijk hier de uitgebreide informatie en specificaties.

Controleer je binnenklimaat tot in de puntjes met de MEL Cloud App

De modellen van Mitsubishi Electric zijn voorzien van wifi. Zo kun je vanaf je smartphone of tablet in een handomdraai elke binnenunit apart instellen. Je werkkamer op het zuiden heeft immers een andere klimaatbehoefte dan de slaapkamer van je kind op het noorden. Bovendien kun je er allerlei slimme informatie op aflezen. De app is te downloaden via de App store en Google Play.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram