ITN-Berichten

U bent hier:

VRV - VRF Systeem biedt hoog rendement

Het VRV/VRF utiliteit systeem is een compleet warmtepompsysteem. De lijn is speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot grote toepassingen. Hoge prestaties en een optimale efficiëntie gaan samen met een zeer hoog comfort. Plus de mogelijkheid tot zeer specifieke, individuele regelbaarheid. Het uitgebreide programma kan ingezet worden voor koelen, verwarmen, ventileren, warmteterugwinning en warmtapwater.

VRV VRF Systeem voor in uw woning of bedrijfspand

De modulaire ontwerpbenadering zorgt voor een optimale afstemming tussen alle componenten. Naast installatiegemak garandeert het de zeer hoge rendementen, betrouwbaarheid en comfort. De lijn bestaat onder andere uit:

  • Luchtgevoerde warmtepompen
  • Watergevoerde warmtepompen
  • Geavanceerde BC Controllers
  • Een breed scala aan binnen-units en luchtgordijnen
  • Koppelingen voor luchtbehandelingskasten
  • Boosterunits voor warmtapwaterbereiding
  • Heat Exchangers voor vloerkoeling en -verwarming
  • Een uitgebreide reeks lokale, centrale en webbased regelingen, klimaatbeheersystemen en opties voor monitoring

In gesprek met een vrv, vrf en warmtepomp installateur / adviseur

Voor meer en uitgebreide informatie over welke warmtepomp geschikt is voor u, adviseren wij om contact op te nemen. Onze ITN adviseurs kunnen u namelijk uitgebreid informeren. U kunt natuurlijk ook eerst kijken in onze informatieve warmtepomp omgeving. Wij plaatsen voornamelijk warmtepompsystemen binnen de provincie Zeeland. Is uw locatie buiten deze provincie, geeft u dit dan van te voren aan. Wellicht komen we tot een oplossing i.v.m. de plaatsing ervan.

chevron-left
chevron-right
ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram