ITN-Berichten

U bent hier:

Goedlachse leerling elektromonteur Ali!

Goedlachse leerling elektromonteur Ali!

Wij stellen met trots de 19 jarige Ali aan jullie voor. Hij is sinds kort een leerling elektromonteur bij ITN Groep. Ali werd door zijn vader Hussein getipt om aan de slag te gaan bij ITN Groep en wij hadden zeker een plek voor hem! Ali is opgegroeid in Syrië en woont sinds enkele jaren met het hele gezin in Kapelle. Hij heeft een taalcursus Nederlands op Scalda gevolgd en hij hoopt dat snel 100% onder de knie te krijgen. Komend schooljaar start hij met de opleiding Elektromonteur op Scalda in Vlissingen. Momenteel is Ali ook bezig om zijn autorijbewijs te halen, het theorie-examen heeft hij al in the pocket! Voordat Ali bij ons kwam als leerling elektromonteur werkte hij bij een bedrijf waar aluminium kasten en deuren gemaakt worden, handig is hij dus wel.

Een elektromonteur in opleiding met brede interesse

Verder houdt Ali veel van huisdieren, o.a. katten, vogels en konijnen. Maar zolang hij thuis woont, komen er geen huisdieren. Hij omschrijft zichzelf als een rustig, zorgzaam en lief persoon die van grapjes houdt. In het weekend gaat Ali graag met vrienden naar Middelburg of de Boulevard in Vlissingen. Daarnaast is Ali sportief; hij basketbalt graag met vrienden of wandelt in het mooie Kapelse bos. En als laatste heeft hij nog een bijzondere hobby, namelijk het lezen van geschiedenisboeken. Leergierig is hij wel!

Trouwen en gezond blijven is zijn wens 

Op dit moment is Ali aan het werk op project ‘Vluchtelingenopvang Goes’ waar hij het erg naar zijn zin heeft met de gezellige collega’s. Ali wil graag lang als elektromonteur bij ITN blijven werken. En als hij over zijn droomwens nadenkt zegt hij: trouwen en gezond blijven! Ali, heel veel succes binnen de ITN Groep!

Onze medewerkers maken het verschil bij ITN Groep! 

Wat voor bedrijf is ITN Groep?

We zetten in op innovatieve en duurzame technieken en zijn een echt familiebedrijf. Een bedrijf dat trots is op haar team! Wij beseffen dat wij samen met onze medewerkers ons bedrijf draaiend houden. We hebben ambities en streven altijd naar verbetering. Wij werken met medewerkers die zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch onderlegd zijn en/of de ambitie hebben zich te ontwikkelen tot dat niveau. Natuurlijk geldt dit niet voor alle vacatures. Onze medewerkers werken graag voor en met ons! Als jij ook zo denkt over werken bij een bedrijf zit, moet je de vacatures zeker checken. 

Je bent altijd welkom

Is er geen passende vacature of wil je de opleiding tot elektro monteur ook volgen? Neem dan gerust contact met ons op voor een open sollicitatie. Echte vakspecialisten zijn altijd welkom bij ons. Wil je liever eerst de sfeer van ons bedrijf proeven? Kom dan eens vrijblijvend langs of maak een afspraak.  We ontvangen je graag!

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram