Vacatures

Onze medewerkers maken het verschil bij itngroep! 

Bekijk de werktuigbouwkundige en elektra vacatures bij ITN Groep

Wil jij ertoe doen op je werk en het verschil maken als échte techneut? Dat kan bij één van de grootste installatiebedrijven van Zeeland. Bekijk onze werktuigbouwkundig en elektra vacatures en reageer bij interesse direct met personeelszaken.

Wat voor bedrijf is ITN Groep?

We zetten in op innovatieve en duurzame technieken en zijn een echt familiebedrijf. Een bedrijf dat trots is op haar team! Wij beseffen dat wij samen met onze medewerkers ons bedrijf draaiend houden. We hebben ambities en streven altijd naar verbetering. Wij werken met medewerkers die zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch onderlegd zijn en/of de ambitie hebben zich te ontwikkelen tot dat niveau. Natuurlijk geldt dit niet voor alle vacatures. Onze medewerkers werken graag voor en met ons! Als jij ook zo denkt over werken bij een bedrijf zit, moet je deze vacatures zeker checken:

Je bent altijd welkom

Is er geen passende vacature? Neem dan gerust contact met ons op voor een open sollicitatie. Echte vakspecialisten zijn altijd welkom bij ons. Wil je liever eerst de sfeer van ons bedrijf proeven? Kom dan eens vrijblijvend langs. Laat hieronder in het contactformulier jouw gegevens achter, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak. We ontvangen je graag!

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.