Huisautomatisering in Zeeland

Huisautomatisering maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker. Het zorgt voor het automatiseren van dagelijks terugkerende handelingen in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het bedienen van uw verlichting en gordijnen. Naast dat huisautomatisering veel gemak biedt, scheelt het ook nog eens in kosten!

Op afstand bedienen

De gordijnen openen vanuit uw bed, de verwarming en verlichting aanzetten vlak voordat u thuiskomt, de elektrische garagedeur op afstand openen of bij zonneschijn de zonwering automatisch laten zakken: huisautomatisering maakt alles mogelijk. Al deze apparatuur kunt u heel gemakkelijk bedienen via uw mobiele telefoon, tablet of computer.

Bedienen vanaf de bank

Huisautomatisering is niet alleen een voordeel als u van huis bent. Ook als u thuis bent zijn er tal van mogelijkheden. Zo zet u gemakkelijk vanaf de bank via uw mobiele telefoon of tablet de verwarming hoger of creëert u sfeer in huis door uw verlichting te bedienen. Gemak en comfort staan voorop!

Huisautomatisering in de zorg

Huisautomatisering in de zorg is bijna niet meer weg te denken. Om kwaliteitsvol en onbezorgd te leven en oud te worden, zijn er voor hulpbehoevende mensen of ouderen verschillende mogelijkheden om hun leefomgeving te automatiseren. Denkt u hierbij aan een ‘opsta-alarmering’ wanneer iemand uit bed stapt of nachtoriëntatieverlichting dat de looproute van het bed naar het toilet verlicht. Of gekoppelde camera’s en bewegingssensoren, waarop zorgpersoneel kan zien waar iemand is en wat er gebeurt. Huisautomatisering in de zorg zie je niet alleen in verzorgingstehuizen. Ook thuis kan automatisering uitkomst bieden. Slimme sensoren en geautomatiseerde processen zorgen er namelijk voor dat het leven van ouderen een stuk zelfstandiger en veiliger wordt.

Passend domoticasysteem kiezen

Het kiezen van het meest geschikte huisautomatiseringssysteem is best lastig. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Het is dan ook logisch dat u veel vragen heeft. Wat kan er allemaal geautomatiseerd worden? Wat wil ik laten automatiseren? En welk systeem past het beste bij mijn behoeften? Wij adviseren u graag over het meest passende systeem, dat voldoet aan uw wensen en budget. Wij zijn leverancier van meerdere domoticasystemen, zoals KNX, FIBARO, Z-Wave en Loxone. Deze systemen hebben hun eigen voordelen en prijsklassen. Daarom denken onze specialisten graag met u mee!

 

Contact opnemen met ITN