Expertises

Dakbedekking

Een waterdicht dak boven uw hoofd is niet altijd vanzelfsprekend. Daken zijn kwetsbaarder voor weersinvloeden dan de rest van uw woning. ITN Groep is specialist in dakbedekking. Van het bedekken van uw dak tot dakgootpreventie en het verhelpen van een daklekkage: wij helpen u bij iedere vraag.

 

Het dakdekkersbedrijf in Zeeland

Wij zijn inzetbaar voor iedere klus. Naast het bedekken van het dak en het leggen van de toplaag, zorgen wij er ook voor dat het houtwerk en de isolatie in orde zijn. Verder nemen wij ook uw zinkwerken, dakgootpreventie en het plaatsen van goten en zonnepanelen uit handen.

EPDM dakbedekking

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het leggen van EPDM dakbedekking. Dit is duurzaam, ecologisch en onderhoudsarm materiaal, blijvend elastisch en bestand tegen UV-straling. EPDM dakbedekking is ideaal voor platte daken. Deze dakbedekking gebruiken we ook vaak voor het afdichten van een dakgoot.

Daklekkage

Is het vochtig in uw woning? Dan heeft u mogelijk een lekkage in het dak. Het vocht trekt in het dak, dat vervolgens rottende plekken veroorzaakt. Daarnaast zorgt het ook voor schimmel in huis. Het goed onderhouden en controleren van uw dekbedekking is daarom erg belangrijk. U kunt lekkage voorkomen door uw dakbedekking na te laten kijken door onze specialisten. Treffen we sporen van slijtage aan? Dan verhelpen wij dit direct.

Daklekkage melden

Vermoedt u dat u een lekkage in uw dakbedekking heeft? Meld dit dan bij ons. Ons dakdekkersbedrijf verzorgt in heel Zeeland de beste waterdichte oplossingen voor uw dak. Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving van Goes, Middelburg of Vlissingen? Geen probleem, wij komen graag bij u langs. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend.

 

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.