Expertises

Dakbedekking

Een waterdicht dak boven uw hoofd is niet altijd even vanzelfsprekend. Daken zijn vaak kwetsbaarder voor weersinvloeden dan de rest van uw huis. Daarom is het belangrijk om uw dakbedekking goed te controleren op scheuren en kieren. Daarnaast is het goed om goed voorbereid te zijn op verstopte dakgoten of waterschade doordat vogels onder uw dakpannen nestelen. Om dit te voorkomen, werken wij met dakgootpreventie, zodat uw dakgoot gegarandeerd bladvrij blijft en vogels niet onder de dakpannen kunnen komen.

Lees meer over dakgootpreventie

 Daklekkage

Is het vochtig in uw woning? Dan heeft u mogelijk lekkage in het dak. Het vocht trekt in het dak, dat vervolgens rottende plekken veroorzaakt. Naast het rottende hout zorgt het vocht ook voor schimmel in huis. Uw woning gaat er enorm op achteruit wanneer u lekkage heeft. Het onderhouden van de dakbedekking is daarom erg belangrijk. Voorkom lekkage door uw dakbedekking door ons te laten nakijken. Als wij sporen van slijtage aantreffen, zullen wij deze gelijk verhelpen.

Meld je daklekkage

Specialist in dakbedekking

Als specialist in dakbedekking is ITN Groep inzetbaar voor iedere klus. Van de opbouw vanaf de balken tot het leggen van de toplaag, wij regelen het voor u. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat naast het plaatsen van de toplaag ook het houtwerk en de isolatie in orde zijn. Verder nemen wij ook uw zinkwerken, de plaatsing van zonnepanelen, goten en dakgootpreventie uit handen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer over ITN Groep

EPDM dakbedekking

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het leggen van EPDM dakbedekking. Dit is duurzaam, ecologisch en onderhoudsarm materiaal, dat blijvend elastisch is en bestand is tegen UV-straling. Ideaal voor platte daken. Deze dakbedekking gebruiken we ook vaak voor het afdichten van uw dakgoot.

Dakdekkersbedrijf Zeeland

Heeft u een vermoeden dat u een lekkage in uw dakbedekking heeft? Neem dan contact op! Ons dakdekkersbedrijf verzorgt door heel Zeeland de beste waterdichte oplossingen voor uw dak. Of u nu een loodgieter nodig heeft in de buurt van Goes, Middelburg of Vlissingen, wij komen graag bij u langs. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend.

Contact opnemen met ITN Groep

Gerelateerde Projecten