Service en onderhoud installaties

Bij ITN Groep ben je verzekerd van service en onderhoud installaties op een professionele, deskundige en toekomstgerichte manier. Dit voor zowel E & W installaties. Wij vinden het belangrijk dat je onbezorgd geniet van jouw installaties thuis, op kantoor of binnen het bedrijf. Onze service en onderhoud als totaalinstallateur binnen de provincie Zeeland is uitstekend en bovendien met een glimlach! Daarmee maken wij het verschil nu en in de toekomst.

Verwarming en koeling

Sluit direct een onderhoud & service abonnement af voor uw cv-ketel, warmtepomp, airco of zonneboiler. Vul uw gegevens in en verstuur ze.

Ventilatie en WTW unit

Sluit een onderhoud & service abonnement af voor uw ventilatie of WTW unit. Vul uw gegevens online in en deel ze met ons.

Water- ontharder

Sluit een onderhoud & service abonnement af voor uw waterontharder. Vul uw gegevens online in en deel ze met ons.

Keuringen, inspecties en certificaten

Scope 8 en 10 keuring

Verzekeraars stellen regelmatig een Scope 8 en/of 10 keuring verplicht bij het afsluiten van een woning-, bedrijf- en/of brandverzekering. Als één van de weinige bedrijven in Zeeland, beschikken wij daarvoor over een eigen Scope 8 & 10-bevoegd inspecteur. Wij zijn daarnaast ook NEN 3140 gecertificeerd. Vraag dus vandaag nog een keuring aan als je deze binnenkort wilt laten uitvoeren. Daarmee zorg je voor een veilige omgeving voor je medewerkers, klanten en jezelf. Bovendien voldoe je hiermee eenvoudig aan de eisen van de verzekeraar voor het verkrijgen van een verzekering.

Lees verder en ontdek wat het precies inhoudt. 

BRL 6000-25

Vanaf 1 april 2023 mogen alleen bedrijven die BRL 6000-25 gecertificeerd zijn, werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, geisers, gashaarden of -kachels. ITN Groep is in het bezit van het BRL 6000-25 certificaat. Voor meer informatie, een keuring aan te vragen of werkzaamheden uit te laten voeren, neem je het best gelijk contact op.

Contact opnemen met ITN

Beheer op afstand

In jouw kantoor of de werkplaats van het bedrijf wil je niet zonder elektriciteit, verwarming en water komen te zitten. Bij omvangrijke installaties werken we daarom met geautomatiseerde systemen, die we op afstand beheren. Hierdoor sporen we bij storingen het probleem gemakkelijk op en is de storing snel verholpen. Zo heb je continu toezicht op jouw installaties, zonder dat er iemand daadwerkelijk in de ruimte aanwezig hoeft te zijn.

Eén aanspreekpunt

Bij ons heb je één aanspreekpunt om jou van dienst te zijn. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan voorop. Vanaf de ontwerpfase tot de oplevering zijn wij persoonlijk betrokken. Of het nu gaat om het geven van een specialistisch advies over het klimaat in jouw kantoor, het toepassen van agrotechniek in jouw loods of domotica in jouw woning: wij geven altijd advies op maat. Ook voor tal van andere expertises kan je bij ons terecht.

Storingen

Met onze 24-uursservice is onze storingsdienst altijd bereikbaar. De kosten om een storing te verhelpen buiten onze kantoortijden zijn wel aanzienlijk hoger. Dus indien een storing kan wachten tot een werkdag, ben je voordeliger uit. Door onze jarenlange ervaring en door te investeren in opleidingen en trainingen, hebben onze vakspecialisten veel kennis in huis. Hierdoor kunnen wij bij storingen snel actie ondernemen, zonder een tweede partij in te schakelen.

Milieu en klimaat

Er komen steeds uitgebreidere installaties op de markt. Hierdoor krijgt de installatiebranche ook te maken met aangescherpte wet- en regelgeving op het gebied van milieu en klimaat. Door deze eisen wordt er steeds meer specialisme verwacht, zeker als het gaat om controle en onderhoud van installaties. Onze kennis hierin is groot. Onze professionals bieden innovatieve oplossingen die altijd voldoen aan de juiste eisen.