ITN-Berichten

U bent hier:

JOUW werkgeluk in de TECHNIEK

Onlangs werd bekend gemaakt dat mensen die in de techniek werken blijer zijn met hun baan dan de gemiddelde Nederlander!

Deze uitkomst kwam voort uit een onderzoek onder circa 1000 respondenten. Opvallend hierbij was dat vrouwen die werken in de techniek hun werk nog meer waarderen dan mannen. Van alle zij-instromers is maar liefst 98% gelukkiger in hun nieuwe baan, of minstens even gelukkig. Aan het landelijke onderzoek deden duizend mensen mee die werken in de installatietechniek.

Bekijk het hele artikel op de site van Techniek Nederland.

Vind jouw werkgeluk in de techniek bij ITN Groep

Zie jij een baan bij ons, totaalinstallateur ITN Groep, ook zitten? Kijk dan bij de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie! Echte vakspecialisten zijn altijd welkom bij ons.

Wil je liever eerst de sfeer van ons bedrijf proeven? Kom dan eens vrijblijvend langs om kennis te maken met onze sector, collega's en ons familiebedrijf.

ITN-
Nieuws

Update nieuwbouw kerk te Nieuwdorp

Onlangs liepen we vanaf kantoor naar de bouwplaats van de nieuwbouw van de kerk te Nieuwdorp. De zon scheen, en de blauwe lucht maakten het mogelijk om mooie heldere foto's te maken. Zo kunnen we...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram