ITN-Berichten

U bent hier:

‘Huub’ service coördinator bij ons Zeeuwse installatiebedrijf

‘Huub’ service coördinator bij ons Zeeuwse installatiebedrijf

Hubert Moerman is 1 mei gestart als service coördinator bij ons installatiebedrijf ITN te Nieuwdorp. Als Zeeuws installatiebedrijf kennen wij Hubert al lang en hij ons. Hiervoor werkte hij circa 25 jaar in de autobranche. Eerst als werknemer en later als eigenaar van een groothandel in autobanden. Onlangs kreeg hij de kans om zijn eigen onderneming over te dragen. Hij greep die kans en solliciteerde vervolgens bij ons voor de baan van service coördinator, waar hij via Ard van had gehoord. Momenteel is Hubert 3 dagen per week te vinden op de serviceafdeling, wat na de bouwvak uitgebreid wordt naar 5 dagen per week. Op dit moment is Hubert nog hard bezig met het eigen maken van alle functies in Syntess en hoopt op een fijne toekomst in ons mooie familiebedrijf. Het leuke aan het servicewerk vindt hij het klantcontact wat bestaat uit telefonisch contact en problemen oplossen als er een storing is. 

Werken bij een installatiebedrijf in Zeeland en getogen op Nieuwdorp

Volgens de dames van de administratie is Hubert snel ingeburgerd bij ons installatiebedrijf in Zeeland. Er zijn zelfs klanten die bellen en vragen naar ene ‘Huub’! Huub kent ITN Groep en de familie Niewenhuijse goed, hij woont tenslotte al z’n hele leven in Nieuwdorp. Hubert is 47 jaar en alweer 25 jaar samen met Monique. Ze hebben samen een zoon, Mika van 15 jaar. Verder hebben ze thuis het gezelschap van drie katten; 2 Britse kortharen, Bram en Sofie en 1 Ragdoll, Zeus genaamd. Hubert omschrijft zichzelf als leergierig, zorgzaam, iemand die de leiding neemt en een soms wat ongeduldige man. Zijn hobby’s, of beter gezegd passies, zijn: auto’s en wel de Mercedes type W124 E klasse.

Een leger aan vrijwillige ITN brandweermannen 

Daarnaast is hij vrijwilliger bij de brandweer waar hij Ard en Mark ook van kent. Trouwens als je bij ons op kantoor een 'brandweerpieper' hoort, kun je wel opzij gaan. Ondertussen sprint er een heel leger aan brandweermannen het kantoor uit. In het weekend, en dan vooral de zaterdagen, kun je Hubert steevast vinden in het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp waar hij rondleidingen geeft. Hij is als mensenmens graag onder de mensen. Op zondag gaat hij het liefst met het gezin op pad, naar het strand of bos. En zijn droomwens klinkt heel cliché, maar dat is voor hem toch gezond oud worden! Hubert, we wensen je veel succes bij ITN groep!

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram