Expertises

Installatietechniek

ITN Groep is gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van klimaatbeheersingssystemen, cv-ketels, zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Onze installatiemonteurs hebben ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van deze uiteenlopende systemen. Daarnaast kunnen wij als domoticaspecialist in Zeeland alle bovenstaande technieken samenbrengen in een passend domoticasysteem, zodat nu nog eenvoudiger en zuiniger met uw water, warmte en energie om kunt gaan. U kunt zelfs op afstand uw verbruiksgegevens inzien en de verwarming aan- en uitzetten.

Wilt u advies over een van bovenstaande toepassingen van installatietechniek? Neem dan contact met ons op.

CV-ketel plaatsen en cv-ketelonderhoud

Als partner van de branchevereniging Uneto-VNI, Platform Thuiscomfort en premium partner van Nefit kunnen wij u gegarandeerde kwaliteit bieden. Voor de installatie van cv-ketels werken wij veel samen met Nefit. Deze kwaliteitsketels worden binnen een dag geplaatst. Ook voor het onderhoud aan alle merken cv-ketels kun u bij ons terecht. Heeft u al een cv-ketel van Nefit? Dan kunt u kiezen voor ons Comfort service abonnement, waarbij uw ketel voor een vaste prijs per jaar wordt nagelopen en afgesteld. Ook reparaties, het vervangen van onderdelen en het oplossen van storingen kost u niets!

Lees alles over cv-ketelonderhoud

Loodgieter spoed service

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Laat het ons weten op 0113-613353. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen dat wij zo snel mogelijk ter plaatse zijn om bijvoorbeeld uw lekkage of cv-ketelstoring te verhelpen. Als klant van ITN garanderen wij dat wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan.

Storing of lekkage melden

Specialist in installatietechniek

Naast onze spoedservice zijn wij ervaren in het plaatsen van een inloopdouche in een dag, het vervangen van sanitair, het vervangen van dakbedekking, het aanleggen gas- en waterleidingen, het plaatsen van zonnepanelen en airconditioning, de installatie van badkamers en het plaatsen en onderhouden van CV-ketels. U kunt bij ons terecht voor de meest ingewikkelde vraagstukken. Met onze ruime ervaring in installatietechniek, elektrotechniek en domotica is er altijd een passende oplossing te vinden.

Contact opnemen met ITN