Expertises

Installatietechniek

ITN Groep is specialist in installatietechniek. Onze installatiemonteurs hebben ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van uiteenlopende systemen, zoals klimaatinstallaties, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en cv-ketels.

 

Domoticaspecialist in Zeeland

Daarnaast kunnen wij als domoticaspecialist alle installatietechnieken samenbrengen in een passend domoticasysteem. Zo kunt u nog zuiniger omgaan met uw water, warmte en energie. U kunt zelfs op afstand heel gemakkelijk de verwarming aan- en uitzetten en uw verbruiksgegevens inzien.

Installeren en onderhouden van uw cv-ketel

Als premium partner van Nefit en als partner van branchevereniging Techniek Nederland en inspiratieplatform Thuiscomfort, bieden wij u gegarandeerde kwaliteit. Voor de installatie van cv-ketels werken wij veel samen met Nefit. Deze kwaliteitsketels plaatsen we binnen één dag. Ook voor het onderhoud aan alle merken cv-ketels kunt u bij ons terecht. Heeft u al een nieuwe door ons geïnstalleerde cv-ketel van Nefit? Dan kunt u kiezen voor ons Comfort Service abonnement, waarbij wij uw ketel voor een vaste prijs per jaar nalopen en afstellen. Ook reparaties, het vervangen van onderdelen en het oplossen van storingen kost u niets!

Loodgieter spoedservice

Heeft u een lekkage of storing aan uw cv-ketel? En heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar. Als klant van ITN Groep kunt u erop rekenen dat wij binnen 24 uur ter plaatse zijn.

Specialist in installatietechniek

Wilt u een passend advies over de verschillende toepassingen van installatietechniek? U kunt bij ons terecht voor de meest complexe vraagstukken. Met onze ruime ervaring in onder andere installatietechniek is er altijd een passende oplossing. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan al onze expertises.

 

Contact opnemen met ITN