ITN-Berichten

U bent hier:

E&W installaties project update!

Door het jaar heen worden onze mooie nieuwe installatie projecten gegund, dit zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig en natuurlijk ook samen. Steeds vaker worden wij als totaalinstallateur ingezet als expert op meerdere gebieden. Wij delen graag onze successen met jou!

VRF installatie installeren bij MC Cain Foods Holland locatie Lewedorp!

Het VRV/VRF utiliteit systeem is een compleet warmtepompsysteem dat wij mogen installeren in het kantoorpand van MC Cain Foods Holland te Lewedorp. Wij zijn erg blij met deze recent ontvangen opdracht!
Wil jij weten welk comfort een VRF installatie toevoegt aan jouw kantoorpand?

Lees de uitgebreide informatie over VRF/VRV systemen!

Lees meer

Woning en zomerwoning in Renesse verduurzamen

We hebben een mooie opdracht ontvangen voor het deels verduurzamen van een woning + zomerwoning in Renesse. Dit door het installeren van airco's en zonnepanelen op beide objecten.

Uitgevoerde duurzame projecten

E&W installatie voor 12 herenhuizen en 33 appartementen Goese Diep

Met trots delen we dat we een nieuwe opdracht ontvangen hebben voor de E&W installatie voor 12 herenhuizen en 33 appartementen bij Bellevue Goese Diep! 

E&W installatie van 6 appartementen te Zoutelande

Onlangs ontvingen we weer een mooie opdracht voor de E&W installatie van project 6 appartementen op het Plein te Zoutelande.

Reeds gerealiseerde projecten

164 woonunits E&W installaties

We delen met trots dat we een grote opdracht hebben gekregen voor de E&W installatie en ombouw van 164 woonunits op de locaties:

  • Delft
  • Eindhoven
  • Groningen
ITN-
Bedrijfsinformatie-Medewerkers

Bedrijvenvoetbaltoernooi te Nieuwdorp

Wij namen met 2 teams deel aan het SVN bedrijvenvoetbaltoernooi op 8 mei j.l. Met maar liefst 20 deelnemende bedrijven en zo'n 200 voetballers was het een ware happening op het sportcomplex. Een resultaat om...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram