ITN-Berichten

U bent hier:

Airco's in diverse kleuren en maten, en ook nog jaarlijks onderhouden

Airco's in diverse kleuren en maten, en ook nog jaarlijks onderhouden

Wist jij dat airco's jaarlijks onderhoud nodig hebben om efficiënt te functioneren? Dit is belangrijk om constant schone, gefilterde en gekoelde of verwarmde lucht in de ruimte te laten blazen. Via ITN groep kan je gebruik maken van een airco onderhoudsabonnement. Maar ook als de airco's toe zijn aan vervanging, kies je de uitvoering en kleur die past bij het interieur en de huisstijl. ITN Groep kent een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons design airco assortiment bestaat uit de nieuwste aircosystemen van Mitsubishi Electric, wereldleider op dit gebied door de geavanceerde en duurzame technologie gecombineerd met hoogwaardige designs in een verscheidenheid aan kleurmogelijkheden.

Design airco, thuis en op kantoor

Onze uitgebreide collectie energiebesparende design airco's bieden jou een totaaloplossing met een hoog comfort door de fluisterstille werking en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Met minimaal een A++ energielabel bij zowel koelen als verwarmen vallen de Mitsubishi Electric airco's onder de meest energiezuinige airconditioners van dit moment. De klimaatbeheersingssystemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen, en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging.

Ontdek meer over airco's: het aanbod, de montage en het onderhoud

chevron-left
chevron-right

Airco’s aanschaffen voor uw woning of kantoor! Hoe pakt u dit aan?

We adviseren u te bellen met het kantoor van ITN Groep. We maken dan voor u een afspraak met een ITN airco adviseur. Deze komt op afspraak bij u langs om de situatie te bekijken, te beoordelen en te bespreken. Hij kan namelijk als beste beoordelen waar de buiten- en binnen units van de airco’s moeten komen te staan of hangen. Na het geven van een opdracht aan ITN Groep komt vervolgens een koeltechnisch- en installatie monteur langs om alles te monteren. Indien nodig wordt er een elektricien via ITN Groep ingeschakeld wanneer er in de meterkasten extra groepen moeten komen om de installatie zorgeloos te laten werken bij koud en warm weer. Tenslotte wordt geadviseerd om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door een ITN medewerker.

Airco jaarlijks onderhouden

Airco onderhoud is belangrijk om constant schone, gefilterde en gekoelde of verwarmde lucht in de ruimte te laten blazen. Via ITN groep maakt u gebruik van een airco onderhoudscontract. Een monteur komt bij u langs en maakt de airco’s waar nodig schoon, het filter wordt gereinigd en er wordt gemeten of alles nog naar behoren werkt. Via de binnen unit wordt namelijk de verse gefilterde lucht de ruimte ingeblazen.

Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram