ITN-Berichten

U bent hier:

Last van kalkaanslag?

Last van kalkaanslag?

Witte aanslag op kranen in de keuken en badkamer, ketelsteen in je waterkoker, huidirritatie... Slechts enkele voorbeelden van signalen dat je leidingwater te hard is. Maar wat kun je hier tegen doen? Een waterontharder laten installeren? ITN Groep adviseert NoCalc; een nieuwe, goedkopere oplossing om hard water tegen te gaan.

Beter voor de huid

Het is dermatologisch bewezen dat zacht water beter is voor de huid. Met NoCalc merk je direct verschil. Je zult geen of minder huidirritatie ervaren, doordat kalk niet meer door de huid wordt opgenomen. En met NoCalc hoef je niet bang te zijn dat de mineralen calcium en magnesium volledig verdwijnen uit het water. Met NoCalc krijg je via het drinkwater nog steeds voldoende bouwstoffen binnen.

Milieuvriendelijk

In tegenstelling tot veel waterontharders, is NoCalc vriendelijk voor het milieu. Het levert volledig veilig drinkwater op zonder het te ontharden. NoCalc zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op glanzende oppervlakken zoals de douchewand of het sanitair. Daarnaast bespaar je met NoCalc op onder meer energie. Bekijk alle voordelen op de website van NoCalc.

NoCalc systeem bestellen

Een NoCalc systeem is veel goedkoper dan een waterontharder. Benieuwd naar de prijzen? Download dan de prijslijst van NoCalc (prijzen zijn excl. montage). Wil je meer weten over de mogelijkheden van de verschillende NoCalc systemen? Of wil je direct een systeem bestellen en met ons een afspraak maken voor de installatie? Neem dan contact met ons op!

Contact
ITN-
Bedrijfsinformatie-Medewerkers

Bedrijvenvoetbaltoernooi te Nieuwdorp

Wij namen met 2 teams deel aan het SVN bedrijvenvoetbaltoernooi op 8 mei j.l. Met maar liefst 20 deelnemende bedrijven en zo'n 200 voetballers was het een ware happening op het sportcomplex. Een resultaat om...

Lees verder
Vragen? We bellen je graag terug.
Bel mij terug
Naam
Naam
Ik ga akkoord en sta toe..
Bekijk ons privacybeleid
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram