Last van kalkaanslag?

Witte aanslag op kranen in de keuken en badkamer, ketelsteen in uw waterkoker, huidirritatie… Slechts enkele voorbeelden van signalen dat uw leidingwater te hard is. Maar wat kunt u hiertegen doen? Een waterontharder laten installeren? ITN Groep adviseert NoCalc; een nieuwe, goedkopere oplossing om hard water tegen te gaan.

Beter voor de huid

Het is dermatologisch bewezen dat zacht water beter is voor uw huid. Met NoCalc merkt u direct verschil. U zult geen of minder huidirritatie ervaren, doordat kalk niet meer door de huid wordt opgenomen. En met NoCalc hoeft u niet bang te zijn dat de mineralen calcium en magnesium volledig verdwijnen uit het water. Met NoCalc krijgt u via het drinkwater nog steeds voldoende bouwstoffen binnen.

Milieuvriendelijk

In tegenstelling tot veel waterontharders, is NoCalc vriendelijk voor het milieu. Het levert volledig veilig drinkwater op zonder het te ontharden. NoCalc zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op glanzende oppervlakken zoals de douchewand of het sanitair. Daarnaast bespaart u met NoCalc op onder meer energie. Bekijk alle voordelen op de website van NoCalc.

NoCalc systeem bestellen

Een NoCalc systeem is veel goedkoper dan een waterontharder. Benieuwd naar de prijzen? Download dan de prijslijst van NoCalc (prijzen zijn excl. montage). Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de verschillende NoCalc systemen? Of wilt u direct een systeem bestellen en met ons een afspraak maken voor de installatie? Neem dan hieronder contact met ons op!